Avatar 2: Μερικοί τυχεροί είδανε πρώτοι το trailer και μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους

Καθώς προβλήθηκε μαζί με το Doctor Strange in the Multiverse of Madness
03 Μαΐου 2022 19:25
Avatar 2: Μερικοί τυχεροί είδανε πρώτοι το trailer και μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness μπορεί να κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαΐου στην Ελλάδα, όμως η παγκόσμια πρεμιέρα του στο Λος Άντζελες έγινε με ειδικούς προσκεκλημένους. 

Αυτοί όχι μόνο είχαν τη τύχη να δουν το sequel του Doctor Strange αλλά και του Avatar του James Cameron, καθώς το πρώτο teaser trailer του Avatar 2 πάει πακέτο με τις προβολές της ταινίας της Marvel Studios. 

Επομένως μερικοί κριτικοί που το είδανε μετέφεραν τις αντιδράσεις τους στο Twitter για το Avatar: Way of the Water, μπλέκοντας στο εγκώμιο φυσικά πρώτα τα ειδικά εφέ που "κόβουν ξανά την ανάσα", ενώ τους θύμισαν πόσο καλή μπορεί να είναι η 3D τεχνολογία .

Ανάμεσα στα όσα μάθαμε για την πλοκή των sequels είναι πώς όλα θα έχουν επίκεντρο τις περιπέτειες της οικογένειας των Sully. 

Η σύνοψη του Avatar: Way of the Water έχει ως εξής: 

Ο Jake Sully ζει με την νέα του οικογένεια στον πλανήτη Pandora. Όταν μια γνώριμη απειλή επιστρέφει για να τελειώσει ότι άρχισε, ο Jake θα συνεργαστεί με την Neytiri και τον στρατό των Na'vi για να προστατέψουν τον πλανήτη. 

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.

Το Avatar: The Way of Water θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου στις διεθνείς αγορές και στις 16 Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ.