Ο John Woo ετοιμάζει το remake του “The Killer” για το Peacock

Remake της ίδιας του της ταινίας
03 Μαΐου 2022 12:33
Ο John Woo ετοιμάζει το remake του “The Killer” για το Peacock

Ο θρυλικός σκηνοθέτης John Woo των Face/Off και A Better Tomorrow πρόκειται να φέρει στο προσκήνιο ξανά το “The Killer” του 1989 ως remake. Συγκεκριμένα, ο Woo θα κάνει remake την κλασσική ταινία και πρόκειται να προβληθεί μέσα από το Peacock, μιας και υπέγραψε μια αποκλειστική συμφωνία.

Το The Killer θα γίνει αγγλική μεταφορά από την κλασσική ταινία δράσης του 1989, η οποία αφηγείται την ιστορία ενός δολοφόνου στην τελευταία του αποστολή. Σε αυτήν, θα τυφλώνει κατά λάθος έναν τραγουδιστή νυχτερινού κέντρου. Έτσι, θα αναλάβει μια νέα αποστολή μετά από αυτό το μοιραίο ατύχημα και κλείνει μια συμφωνία να σκοτώσει έναν δολοφόνο, αλλά για να το κάνει αυτό θα πρέπει να αποφύγει πολλούς κίνδυνους. Στην αρχική ταινία πρωταγωνιστούσαν οι Chow Yun-fat, Sally Yeh και Danny Lee.

Για το νέο project, η Kelly Campbell, Πρόεδρος, Peacock δήλωσε:

Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι μπαίνουν στο Peacock για να παρακολουθήσουν ταινίες, επομένως προσθέτουμε συνεχώς περισσότερο περιεχόμενο για να τους εξυπηρετήσουμε. Μαζί με την Universal Filmed Entertainment Group είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παραδώσουμε φρέσκες, αποκλειστικές και πρωτότυπες ταινίες το επόμενο έτος, συμπεριλαμβανομένων θρυλικών blockbuster ταινιών της Universal Pictures, καθώς και αγαπητών franchise που μεταδίδονται τώρα.

Το νέο The Killer του John Woo, λοιπόν, θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2023. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: