Ανακοινώθηκε το “El Muerto” το spin-off του Spider-Man με πρωταγωνιστή τον “Bad Bunny”

Μέσα από την CinemaCon 2022
26 Απριλίου 2022 08:48
Ανακοινώθηκε το “El Muerto” το spin-off του Spider-Man με πρωταγωνιστή τον “Bad Bunny”

Η Sony Pictures ανακοίνωσε το “El Muerto” ένα ολοκαίνουργιο live-action φιλμ που θα είναι prequel του Spider-Man, με πρωταγωνιστή τον ράπερ Bad Bunny. Η αποκάλυψη αυτή ήρθε από τον πρόεδρο της Sony Motion Picture Group, Sanford Panitch, μέσα από το CinemaCon 2022, ο οποίος δήλωσε επίσης ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου 2024.

Ο El Muerto είναι ένας παντοδύναμος παλαιστής που η μάσκα και οι ικανότητές του έχουν περάσει σε όλους τους απογόνους του. Για να γίνουν άξιοι, οι νέοι παλαιστές θα πρέπει να αναδείξουν τον εαυτό τους απέναντι στον El Dorado. Ο Juan-Carlos Estrada Sanchez ήταν ένας από αυτούς τους εκλεκτούς, αλλά δεν μπόρεσε να πολεμήσει το El Dorado όταν τον παρουσίασε ο πατέρας του Marcus Estrada. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Marcus να θυσιαστεί για να σώσει τον γιο του.

Μετά από όλο αυτό, ο El Dorado δίνει στον Juan Carlos δέκα χρόνια έτσι ώστε να δυναμώσει και να τον αντιμετωπίσει ξανά. Αυτός ο χαρακτήρας συναντιέται και με τον Spider-Man στα κόμικς. Προφανώς, η ταινία θα είναι μέρος του Sony's Spider-Man Universe.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Bad Bunny είναι το καλλιτεχνικό όνομα του Benito Antonio Martinez Ocasio, ενός Πορτορικανού μουσικού παραγωγού, ηθοποιού και παλαιστή, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ήταν ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα streams τόσο το 2020, όσο και το 2021, me 8,3 δισεκατομμύρια και 9,1 δις stream αντίστοιχα.

Όσον αφορά τις ταινίες, τον είδαμε στο F9: The Fast Saga, στο Narcos: Mexico, καθώς και σε άλλα φιλμ.

Το El Muerto θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Ιανουαρίου 2024.