Τα γυρίσματα του Guardians of the Galaxy Vol. 3 θα ολοκληρωθούν σύντομα

Το επιβεβαίωσε ο James Gunn
25 Απριλίου 2022 13:34
Τα γυρίσματα του Guardians of the Galaxy Vol. 3 θα ολοκληρωθούν σύντομα

Ο James Gunn συνεχίζει να απαντάει σε διάφορες ερωτήσεις των fans, όσον αφορά το επερχόμενο -και πολυπόθητο θα έλεγε κανείς- Guardians of the Galaxy Vol. 3. Η 3η ταινία των ηρώων της Marvel θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 2023 και όπως όλα δείχνουν, τα γυρίσματα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.

Συγκεκριμένα, ο Gunn μοιράστηκε μία φωτογραφία της μητέρας του με την ηθοποιό Laura Haddock, η οποία ήταν η μητέρα του Peter Quill στην 1η ταινία, καθώς και η έμπνευση του Gunn πίσω από την Meredith Quill. Σε αυτό το post, ωστόσο, ο Gunn έλαβε μια ερώτηση από έναν fan, για το αν θα δούμε κάποιο ρόλο για τον Natha Fillon (η φωνή του "Monsterous Inmate") στο “Vol. 3”.

Εκείνος απάντησε:

Λοιπόν, αν το έκανα αυτό θα έπρεπε να το είχα σχεδιάσει παλιά, καθώς έχουμε μόνο 8 ημέρες γυρισμάτων ακόμα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Gunn (@jamesgunn)

Όπως όλα δείχνουν, τα γυρίσματα της 3ης ταινίας των Guardians ολοκληρώνονται σύντομα και αυτό σημαίνει πως η παραγωγή μελλοντικά θα είναι πανέτοιμη να μπει για το μοντάζ και -ίσως- δούμε το πρώτο trailer προς τα τέλη της χρονιάς.

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) και ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker", σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023.