O Nicolas Cage αποκαλύπτει την αγαπημένη του...Nic Cage ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύσκολα να τη μαντέψετε
24 Απριλίου 2022 11:05
O Nicolas Cage αποκαλύπτει την αγαπημένη του...Nic Cage ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Nicolas Cage πρωταγωνιστεί και προωθεί αυτόν τον καιρό το "The Unbearable Weight of Massive Talent", όπου υποδύεται τον εαυτό του. 

Σε μια νέα του συνέντευξη στο WIRED, όπου απαντά στις autocomplete ερωτήσεις της Google για τον ίδιο αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη του "Nicolas Cage" ταινία. 

"Η αγαπημένη μου ταινία του Nicolas Cage είναι το 'Pig'. Μου φάνηκε σαν ένα φολκλορικό τραγούδι ή σαν ένα ποίημα 'χαίκου'. Ένιωσα ότι με αυτή την ταινία ωρίμασα και πως βρισκόμουν επιτέλους κάπου." δήλωσε ο ηθοποιός 

Στο Pig θεωρείται ότι έπαιξε έναν από τους πιο σοβαρούς και απρόσμενους ρόλους της καριέρας του, λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του.

Εκεί έπαιξε έναν κυνηγό τρούφας που ζει μόνος του στην ερημιά του Όρεγκον αλλά πρέπει να επιστρέψει πίσω στο Πόρτλαντ με σκοπό να βρει την αγαπημένη του γουρούνα, την οποία του απήγαγαν. 

Ενδεικτικά το "Pig" σε σκηνοθεσία Michael Sarnoski βρίσκεται πολύ ψηλά στο Rotten Tomatoes με 96% βαθμολογία κριτικών και 84% στο κοινό μετά από 250 reviews. 

Tags: