Το “Madame Web” της Sony έχει πλέον ημερομηνία

Καλοκαιράκι του 2023 θα έρθει η νέα ταινία
23 Απριλίου 2022 13:56
Το “Madame Web” της Sony έχει πλέον ημερομηνία

Μόλις γίνει η πρεμιέρα του Kraven the Hunter τον ερχόμενο Ιανουάριο, η Sony Pictures θα είναι έτοιμη να φέρει στη μεγάλη οθόνη και το “Madame Web”, τη νέα “αραχνοταινία” της. Συγκεκριμένα, η Sony μόλις αποκάλυψε την ημερομηνία της πρεμιέρας του νέου φιλμ του “Sony’s Spider-Man Universe”, το οποίο τελικά θα φτάσει στις 7 Ιουλίου 2023.

Αυτό σημαίνει ότι σύντομα η Dakota Johnson θα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα τις επόμενες εβδομάδες. Στο Madame Web θα δούμε και την Sydney Sweeney που έγινε ευρέως γνωστή ως Cassie Howard από την επιτυχημένη σειρά "Euphoria" του HBO. Βάσει των comics η Madame Web αναπαρίσταται ως μια ηλικιωμένη γυναίκα καθηλωμένη σε καρέκλα και λόγω της κατάστασης της υγείας της φέρει ένα σύστημα υποστήριξης που θυμίζει ιστό αράχνης. Λόγω αυτής της κατάστασης η Madame Web δεν παλεύει άμεσα με τυχόν αντιπάλους και ίσως για αυτόν τον λόγο η κινηματογραφική της βερσιόν να είναι αρκετά διαφορετική.

Διάφοροι εντός του project,  περιγράφουν αυτή την ταινία σαν μια αραχνοέκδοση του "Doctor Strange" της Sony."Οι insiders αναφέρουν ότι εξαιτίας των ψυχικών δυνάμεών της είναι στην ουσία η βερσιόν του Doctor Strange της Sony." Όπως ακούγεται, η Madame Web θα έχει ικανότητες και ρόλο ισάξιο με αυτόν του Doctor Strange στο MCU, καθώς θα μπορεί κατά μία έννοια να ταξιδεύει μέσα από το Multiverse.

Madame Webb: Η Sydney Sweeney φέρνει άρωμα "Euphoria" στη νέα αραχνοταινία της Sony

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά το Madame Web παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.