Η Christina Ricci του “Yellowjackets” παίζει σε ένα σκοτεινό horror (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα
22 Απριλίου 2022 18:56
Η Christina Ricci του “Yellowjackets” παίζει σε ένα σκοτεινό horror (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το “Monstrous”, της νέας ταινίας του Chris Sivertson (I Know Who Killed Me, All Cheerleaders Die) σε σενάριο του Carol Chrest (The Prophet’s Game). Η Screen Media Films βρίσκεται στην παραγωγή αυτού του horror φιλμ, με πρωταγωνίστρια την Christina Ricci που γνωρίσαμε στο πρόσφατο Yellowjackets.

Εκείνη θα υποδυθεί την Laura, που μετακομίζει σε ένα νέο σπίτι μαζί με τον γιο της τον Cody, τον οποίο υποδύεται ο Santino Barnard. Το νέο τους σπίτι, δίπλα σε μια λίμνη, φέρει την υπόσχεση μιας νέας αρχής. Ωστόσο, φαίνεται πως τίποτα δε θα κυλήσει ομάδα, καθώς η Laura λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τον πρώην σύζυγό της, που όπως αποδεικνύεται, απομακρύνθηκε από αυτή τη σχέση ελπίζοντας να προστατεύσει τον γιο της από έναν βίαιο πατέρα.

Τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν όταν ο Cody αρχίζει και βλέπει έναν εφιάλτη με ένα πλάσμα στη λίμνη. Όσο περνάνε οι μέρες γίνεται πιο φανερό ότι κάτι κακό κρύβεται πίσω από όλο αυτό που απειλεί τη ζωή του.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Colleen Camp (Sliver, Clue, Die Hard With a Vengeance), Don Balderamos (Suburbicon, Castle) και Nick Vallelonga (Green Book, The Many Saints of Newark).

Το Monstrous θα κυκλοφορήσει στα σινεμά και σε VOD μορφή στις 13 Μαΐου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.