Marvel: O Kevin Feige κρατάει τα πιο cool ενθύμια του MCU στο γραφείο του! (ΦΩΤΟ)

Είναι ο αρχιτέκτονας του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel οπότε δικαιωματικά
19 Απριλίου 2022 15:40
Marvel: O Kevin Feige κρατάει τα πιο cool ενθύμια του MCU στο γραφείο του! (ΦΩΤΟ)

Ο Kevin Feige είναι ο άνθρωπος πίσω από το οικοδόμημα του Marvel Cinematic Universe, ο αρχιτέκτονας και το μυαλό του πιο επιτυχημένου και λατρεμένου κινηματογραφικού franchise στην ιστορία του σινεμά, με πάνω από 22.5 δις δολάρια εισπράξεων συνολικά. 

Γνωρίζουμε καλά όμως πως για τη Marvel Studios όλα ξεκίνησαν από την ταινία "Iron Man" του 2008 με τον Robert Downey Jr. σε σκηνοθεσία Jon Favreau, η οποία θεωρείται ο ακρογωνιαίος λίθος του MCU για τον οποίο ο Feige τρέφει ιδιαίτερο σεβασμό. 

Κάτι το οποίο φαίνεται και από το ντεκόρ στο γραφείο του, καθώς ως επικεφαλής της Marvel Studios δικαιωματικά θα είχε τα πιο φοβερά και cool ενθύμια από τις ταινίας. 

Δείτε τα ενθύμια του Feige στο γραφείο του: 

Ο επικεφαλής του marketing της Disney, Asad Ayaz, τράβηξε μια φωτογραφία στο γραφείο του Feige και έδωσε στους fans μια ματιά στα ενθύμια και τις φιγούρες που συλλέγει από τις ταινίες. Ανάμεσα σε αυτά μια προτομή της πανοπλίας του Iron Man σε πραγματικό μέγεθος, μια τεράστια φιγούρα της Mark 1 πανοπλίας, μια καρέκλα του παραγωγού με το όνομά του, μια φούτερ του "Infinity Saga" και ένα life-sized κράνος του Ant-Man