Η Lionsgate είναι "μέσα" για ένα ακόμα “The Blair Witch Project”

Που ίσως κυκλοφορήσει σε streaming υπηρεσία
19 Απριλίου 2022 13:47
Η Lionsgate είναι "μέσα" για ένα ακόμα “The Blair Witch Project”

Το εξαιρετικό found footage φιλμ “The Blair Witch Project” γνώρισε τεράστια επιτυχία το 1999 όταν κυκλοφόρησε, ενώ το 2000 και το 2016 είδαμε άλλες δύο ταινίες πάνω σε αυτό το σύμπαν. Όπως αναφέρει τώρα ο Jeff Sneider του The Ankler, η Lionsgate σκέφτεται να φέρει ξανά στο προσκήνιο το franchise, με ένα νέο project.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η εταιρία κοιτάζει ήδη να φέρει το επόμενο Blair Witch, μιας και έχουν περάσει ήδη 6 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία ταινία. Μάλιστα, ο Sneider λέει χαρακτηριστικά πως αυτό το project θα μπορέσει να σωθεί μέσα από τις streaming υπηρεσίες, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι απαραίτητο να το δούμε μόνο στο σινεμά.

Ξεκινήστε να προετοιμάζεστε γιατί ακούγεται πως η Lionsgate είναι έτοιμη να επιστρέψει ξανά στα δάση για ένα ακόμη Blair Witch Project, καθώς ένα πραγματικά καλό IP δεν πεθαίνει ποτέ στην εποχή του streaming…

Το φιλμ του 2016, σε σκηνοθεσία Adam Wingard, δε γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο box office, αλλά οι σκηνοθέτες της αρχικής ταινίας δεν εγκατέλειψαν ποτέ την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα επιστρέψουν στο franchise για να του δώσουν μια νέα ζωή.