Το The Batman ξεπερνά άλλο ένα ορόσημο στο παγκόσμιο box office

Ανήμερα της διάθεσής του στην streaming υπηρεσία HBO Max
18 Απριλίου 2022 19:52
Το The Batman ξεπερνά άλλο ένα ορόσημο στο παγκόσμιο box office

Από σήμερα το The Batman με τον Robert Pattinson σε σκηνοθεσία Matt Reeves κυκλοφορεί στην streaming υπηρεσία HBO Max, ολοκληρώνοντας επισήμως τις κινηματογραφικές του προβολές παγκοσμίως, καθώς πέρασαν οι 45 μέρες όπου η ταινία θα παρέμενε αποκλειστικά στις αίθουσες. Ωστόσο, σε κάποιες χώρες συνεχίζει να προβάλλεται όπως μαθαίνουμε από διάφορες πηγές. 

Σύμφωνα με το Deadline η σχεδόν τελική συγκομιδή του The Batman στο παγκόσμιο box office ξεπερνά τα $750 εκατομμύρια -συγκεκριμένα βρίσκεται στα $751.1 εκατ.- με τα ποσά να είναι μοιρασμένα στο κοινό των ΗΠΑ (386.1 εκατ.) και τις διεθνείς αγορές (365 εκατ.). 

Η Warner Bros., δια στόματος του Jeff Goldstein, δήλωσε ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα και ευχαρίστησε τους fans για την τρομερή τους ανταπόκριση. Το review μας για το The Batman θα βρείτε πατώντας εδώ

Η επίσημη σύνοψη του The Batman: 

Από τη Warner Bros. Pictures έρχεται το The Batman του Matt Reeves με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson στον διττό ρόλο του εκδικητή της Γκόθαμ Σίτι και του alter ego του, μοναχικού δισεκατομμυριούχου Bruce Wayne.

Εδώ και δύο χρόνια καραδοκεί στους δρόμους της Gotham ως Batman αποπνέοντας φόβο στους εγκληματίες που τον οδηγούν στις σκιές αυτής της πόλης. Με πολύ λίγους έμπιστους συμμάχους όπως τον Alfred Pennyworth (Andy Serkis) και τον Lt. James Gordon (Jeffrey Wright), ανάμεσα στο διεφθαρμένο δίκτυο των αρχών και διακεκριμένων προσώπων, ο μοναχικός τιμωρός έχει καθιερωθεί ως η προσωποποίηση της εκδίκησης στους συμπολίτες του.

Όταν ένας δολοφόνος βάζει στόχο την ελίτ της Γκόθαμ με μια σειρά από απίστευτα σαδιστικά εγκλήματα, ένα μονοπάτι μυστικών στοιχείων στέλνει τον Καλύτερο Ντετέκτιβ του Κόσμου σε μια υπόθεση στον υπόκοσμο. Εκεί όπου συναντά χαρακτήρες όπως την Selina Kyle aka Catwoman (Zoe Kravitz), τον Oswald Cobblepot aka the Penguin (Colin Farrell), τον Carmine Falcone (John Turturro) και τον Edward Nashton aka The Riddler (Paul Dano).

To cast της ταινίας σε σκηνοθεσία Matt Reeves περιλαμβάνει τους: Robert Pattinson (Bruce Wayne), Zoe Kravitz (Selina Kyle aka Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).