Μια ταινία από το Spider-Man σύμπαν της Sony είναι διαθέσιμη στο Netflix

Και δεν είναι άλλη από το Venom
16 Απριλίου 2022 13:57
Μια ταινία από το Spider-Man σύμπαν της Sony είναι διαθέσιμη στο Netflix

Το Netflix συνεχίζει να εμπλουτίσει τον κατάλογό του και αυτή τη φορά πρόσθεσε την ήδη μεγάλη λίστα του με μία ταινία από το “Spider-Man” σύμπαν της Sony. Ο λόγος γίνεται φυσικά για την πρώτη ταινία του Venom με τον Tom Hardy, η οποία έγινε διαθέσιμη πριν μερικές ώρες στην streaming υπηρεσία.

Σε περίπτωση που δεν την είχατε δει στο παρελθόν, λοιπόν, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μπείτε στο μεγάλο σύμπαν της Sony, με το πρώτο Venom. Αξίζει να αναφερθεί πως το φιλμ κυκλοφόρησε το 2018 σε σκηνοθεσία του Ruben Fleischer, ενώ μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν και οι Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze, Reid Scott, Jenny Slate, Melora Walters και Woody Harrelson.

Η επίσημη σύνοψη του Venom:

Ο ρεπόρτερ Eddie Brock προσπαθεί πεισματικά να καταστρέψει τον διαβόητο ιδρυτή του Life Foundation. Καθώς ερευνά ένα από τα πειράματα του Drake, ο εξωγήινος συμβιωτής Venom εισχωρεί στο σώμα του Eddie, και αποκτά υπερδυνάμεις. Διεστραμμένος, σκοτεινός, απρόβλεπτος και οργισμένος, ο Venom αφήνει τον Eddie να παλεύει με τις ανεξέλεγκτες ικανότητες του, τις οποίες βρίσκει συναρπαστικές. Όσο ο Eddie και ο Venom έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλον για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν, έρχονται πιο κοντά. Πού αρχίζει ο ένας και πού τελειώνει ο άλλος;

Τέλος, το 3ο Venom είναι ήδη στα σκαριά από την Sony Pictures.