Love Lies Bleeding: Η Kristen Stewart του “Twilight” θα παίξει στο νέο θρίλερ της A24

Από την σκηνοθέτρια του Saint Maud
15 Απριλίου 2022 16:27
Love Lies Bleeding: Η Kristen Stewart του “Twilight” θα παίξει στο νέο θρίλερ της A24

Η A24 φαίνεται πως δε σταματάει με τα νέα της projects, αφού ανακοίνωσε το “Love Lies Bleeding”, ένα ολοκαίνουργιο ρομαντικό θρίλερ, το οποίο πρόκειται να σκηνοθετήσει η Rose Glass του Saint Maud.

Για πρωταγωνίστρια σε αυτό το φιλμ, η A24 έχει επιλέξει την υποψήφια για Όσκαρ και πρωταγωνίστρια του Twilight franchise, την Kristen Stewart. Η καταξιωμένη σκηνοθέτρια και υποψήφια για BAFTA συνεργάζεται με την A24 και την Film4 γι’ αυτή την ταινία, σε ένα σενάριο που έγραψε μαζί με την Weronika Tofilska. Χωρίς να γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες, το Love Lies Bleeding θέλει να αναδείξει τον ρομαντισμό που τροφοδοτείται από το εγώ, την επιθυμία και το αμερικανικό όνειρο.

Το THR αναφέρει ότι η ιστορία επικεντρώνεται στις ακραίες ιδιότητες που χρειάζονται για να πετύχεις στον ανταγωνιστικό κόσμο του bodybuilding. Η A24 θα βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με την Andrea Cornwell για την Lobo Films και τον Oliver Kassman για την Escape Plan Productions. Επιπροσθέτως, η A24 θα αναλάβει την παγκόσμια κυκλοφορία της ταινίας.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε άλλα ονόματα του cast. Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.