H "Batgirl" δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε τον Michael Keaton ως Batman ξανά

Αποκαλύπτει σε νέα της συνέντευξη πόσο σουρεαλιστική ήταν η εμπειρία
15 Απριλίου 2022 14:39
H "Batgirl" δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε τον Michael Keaton ως Batman ξανά

Η Leslie Grace θα υποδυθεί την Batgirl στην ομώνυμη ταινία της DC Films για το HBO Max, εκεί όπου ο Michael Keaton θα κάνει μια πρώτη επιστροφή ως Batman σχεδόν 30 χρόνια μετά. 

Σε νέα της συνέντευξη στο Variety η Grace μίλησε για την εμπειρία της στο πλατό του Batgirl και πόσο σουρεαλιστικό ήταν το να συνεργαστεί με τον Batman του Keaton και ειδικότερα με τον J.K. Simmons στο ρόλο του "πατέρα" της, Commissioner Gordon: 

Ήταν τρελό για όλους μας. Οι σκηνοθέτες έκαναν σα μικρά παιδιά. Είναι κανονικοί nerds με τον Batman. Είναι ο Batman ρε παιδιά! Δεν το πίστευα ότι ήμουν στον ίδιο χώρο με τον Batman. Θέλω να πω κι άλλα αλλά δε μπορώ. Ήταν τρελό, ήταν σουρεαλιστικό ήταν απίθανο. Βγαλμένο από όνειρο πραγματικά. Και ο J.K. Simmons που έπαιξε τον πατέρα μου. Ήμουν τόσο αγχωμένη που το μόνο που άκουγα στο μυαλό μου ήταν η φωνή του από το "Whiplash". Σε φάση τι θα έκανε και θα έλεγε εάν έκανα κάτι στραβά; (Γέλια) Μετά γίναμε οι καλύτεροι φίλοι και άρχισε να μου λέει όλες εκείνες τις φοβερές ιστορίες για το πώς ξεκίνησε σα σερβιτόρος και προσπαθούσε να γίνει ηθοποιός, παίζοντας στο θέατρο. 

Ο Brendan Fraser (The Mummy Trilogy) θα υποδυθεί τον μεγάλο κακό του φιλμ, ονόματι Firefly, ενώ ο J.K. Simmons θα επιστρέψει ως Commissioner Gordon και πατέρας της Barbara. Tο σενάριο της ταινίας γράφει η Christina Hodson (Birds of Prey) σε σκηνοθεσία του διδύμου Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life).

To Batgirl θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο στο HBO Max.