Αυτοί είναι οι ηθοποιοί των νέων live-action ταινιών του Fullmetal Alchemist (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 1ο μέρος θα έρθει στις 20 Μαΐου
15 Απριλίου 2022 13:08
Αυτοί είναι οι ηθοποιοί των νέων live-action ταινιών του Fullmetal Alchemist (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από τις δύο live-action ταινίες του Fullmetal Alchemist, το οποίο μας παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές. Τα Fullmetal Alchemist: Final Chapter – The Avenger Scar και Fullmetal Alchemist: Final Chapter – The Last Transmutation, πρόκειται να ολοκληρώσουν την ιστορία που ξεκίνησε με το live-action φιλμ του 2017 που είναι βασισμένο στο manga του Hiromu Arakawa.

Τα sequels ανακοινώθηκαν αρχικά για να τιμήσουν την 20η επέτειο του αρχικού manga. Αν και η πρώτη ταινία ήταν επιτυχημένη, ορισμένοι, συμπεριλαμβανομένου του σκηνοθέτη του αρχικού anime, Seiji Mizushima, άσκησαν κριτική στο casting της. Έτσι, το νέο βίντεο δείχνει 15 χαρακτήρες συμπεριλαμβανομένων των Ryōsuke Yamada (Assassination Classroom) και Atomu Mizuishi (Mashin Sentai Kiramager) ως αδέρφια Edward και Alphonse Elric, που αναζητούν το Philosopher's Stone για να τους επιστρέψουν στο σώμα τους.

Στις ταινίες θα παίξουν επίσης και οι Tsubasa Honda ως Winry Rockbell, Dean Fujioka ως Roy Mustang, Misako Renbutsu ως Riza Hawkeye, Kanata Hongou ως Envy, Yuina Kuroshima ως Lan Fan, Keisuke Watanabe ως Ling Yao, Yuki Yamada ως Solf J. Kimblee, Hiroshi Tachi ως King Bradley, Kōji Yamamoto ως Alex Louis Armstrong, Chiaki Kuriyama ως Olivier Mira Armstrong και Seiyō Uchino ως Elric's Van Hohenheim.

Στο 1ο φιλμ θα δούμε τον Edward Elric να παλεύει με τον Scar, ενώ η πλοκή του 2ου  παραμένει άγνωστη, όμως το σίγουρο είναι πως θα δούμε αυτή τη μάχη να κορυφώνεται.

Πρώτη ματιά στις νέες live-action ταινίες του Fullmetal Alchemist (ΦΩΤΟ)

Όντας μία από τις σειρές manga με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία, το Fullmetal Alchemist έχει δει πολλά adaptations από τότε που ξεκίνησε το 2001. Μέχρι τώρα έχουμε δει δύο τηλεοπτικές σειρές anime, τα Fullmetal Alchemist και Fullmetal Alchemist: Brotherhood, με τη δεύτερη να επικεντρώνεται στο manga περισσότερο.

Οι δύο ταινίες θα γίνουν διαθέσιμες στις 20 Μαΐου και 24 Ιουνίου αντίστοιχα.