Moon Knight: Η Marvel απέτισε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Gaspard Ulliel (ΦΩΤΟ)

Το 3ο επεισόδιο αφιερώθηκε στη μνήμη του αδικοχαμένου ηθοποιού
13 Απριλίου 2022 21:44
Moon Knight: Η Marvel απέτισε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Gaspard Ulliel (ΦΩΤΟ)

Τον περασμένο Ιανουάριο το γαλλικό αλλά και διεθνές σινεμά θρήνησε τον χαμό του Gaspard Ulliel σε ηλικία μόλις 37 ετών, όταν έχασε τη ζωή του σε ένα ατύχημα στις Άλπεις την ώρα που έκανε σκι. 

Ο βραβευμένος με βραβείο Cesar Γάλλος ηθοποιός εμφανίστηκε μετά θάνατον για τελευταία φορά στο Moon Knight του Disney Plus, υποδυόμενος τον Anton Mogart ή αλλιώς "Midnight Man" όπως είναι γνωστός στα comics. Η Μarvel Studios φυσικά αφιέρωσε το 3ο επεισόδιο όπου συμμετέχει στην μνήμη του αμέσως μετά τα credits. 

Αυτή θα είναι μια από τις τελευταίες του ερμηνείες καθώς αναμένεται και η ταινία "Emily Atef More Than Ever" εντός του 2022.

Οι fans του MCU τον αποχαιρετούν στο Twitter: 

Ήταν ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του γαλλικού σινεμά γενικότερα έχοντας κερδίσει βραβείο "Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου" για την ταινία "A Very Long Engagement" το 2004, πλάι στην Audrey Tautou ("Αμελί"). Πρωταγωνίστησε επίσης στα Hannibal Rising, Saint Laurent και It’s Only The End Of The World, για το οποίο βραβεύτηκε για δεύτερη φορά με το Cesar Α' Ανδρικού Ρόλου στην ταινία του Xavier Dolan, ενώ ήταν και το πρόσωπο της καμπάνιας της Chanel για το άρωμα "Blue de Chanel".