Η ταινία του Ghost of Tsushima βρήκε τον σεναριογράφο της

Βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο
13 Απριλίου 2022 08:03
Η ταινία του Ghost of Tsushima βρήκε τον σεναριογράφο της

Η Sony ετοιμάζει εδώ και καιρό την κινηματογραφική και τηλεοπτική επέλαση των διάσημων αποκλειστικών IP του PlayStation. Η αρχή έγινε με το Uncharted, στη συνέχεια μάθαμε πως το The Last of Us έρχεται από το HBO, ενώ μεταξύ άλλων ετοιμάζεται και το Twisted Metal. Ωστόσο, η PlayStation Productions σε συνεργασία με την Sony Pictures έχουν στα σκαριά την ταινία του δημοφιλούς παιχνιδιού, Ghost of Tsushima.

Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, μιας και γνωρίζουμε από πέρυσι ότι ετοιμάζεται, με τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει ο Chad Stahelski του "John Wick". Τώρα, μετά από αρκετό καιρό σιωπής, η Sony ανοίγει τα χαρτιά της και όπως μεταφέρει το Deadline, ο Takashi Doscher (Only, Hear Us) θα γράψει το σενάριο του φιλμ.

Επίσης, κάποιοι προγραμματιστές της Sucker Punch, του στούντιο δηλαδή που έφερε το παιχνίδι στo PlayStation, θα βρίσκονται στην παραγωγή της ταινίας, αλλά δεν έγινε γνωστό ποιοι θα είναι. Το project, είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμα, πράγμα που σημαίνει ότι θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να δούμε τα πρώτα στιγμιότυπα ή το cast που θα συμμετέχει.

Το Ghost of Tsushima γίνεται ταινία με τον σκηνοθέτη του John Wick!

Η πλοκή της ταινίας θα βασίζεται σαφώς πάνω στο παιχνίδι, όπου πρωταγωνιστεί ο σαμουράι Jin Sakai, ο οποίος είναι ο τελευταίος επιζών της φατρίας του. Για να απελευθερώσει την Tsushima θα πρέπει να βάλει στην άκρη τις παραδόσεις των σαμουράι και να κηρύξει έναν ανορθόδοξο πόλεμο ενάντια στους δυνάστες της πατρίδας του.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ταινία του Ghost of Tsushima παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.