Doctor Strange 2 με επίπεδα μυστικότητας Endgame: Το σχέδιο της Marvel για να μην αποκαλυφθούν spoilers

Δρακόντεια μέτρα από τη Marvel για να μην υπάρξουν περαιτέρω διαρροές
12 Απριλίου 2022 14:08
Doctor Strange 2 με επίπεδα μυστικότητας Endgame: Το σχέδιο της Marvel για να μην αποκαλυφθούν spoilers

Τα τελικά πλάνα του Doctor Strange in the Multiverse of Madness θέλει να διαφυλάξει η Marvel Studios παρά το γεγονός ότι όλον αυτόν τον καιρό έχουν κυκλοφορήσει διάφορες διαρροές ή και φήμες που κλείνουν το μάτι στις τεράστιες εκπλήξεις που επιφυλάσσει η ταινία. Ωστόσο τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο και κάλλιστα πολλά από αυτά θα μπορούσε να είναι προϊόν Photoshop -αν και τα leaks του Spider-Man: No Way Home όσοι θυμάστε έχουν διαφορετική άποψη. 

Για να προφυλαχθεί από τυχόν spoilers και διαρροές η Marvel αποφάσισε να μην προβάλλει νωρίτερα το Doctor Strange 2 για τον ειδικό Τύπο. Όχι τουλάχιστον μέχρι την πρεμιέρα του στο Λος Άντζελες που είναι προγραμματισμένη για τις 2 Μαΐου, τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα της ταινίας στην Ελλάδα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. 

Δημοσιογράφοι του χώρου όπως ο Rob Keyes μεταδίδουν ότι το Doctor Strange 2 έχει τόσες τρελές εκπλήξεις και spoilers που η Disney θα εφαρμόσει μέτρα μυστικότητας επιπέδου "Avengers: Endgame" και των Star Wars ταινιών από το παρελθόν. 

Έτσι μόνο μερικές αντιδράσεις στα social media θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στις 3 Μαΐου και από τις 4 Μαΐου και έπειτα θα κάνουν την εμφάνισή τους τα reviews, ούτως ώστε τα spoilers να μειωθούν όσο το λιγότερο γίνεται πριν από την πρεμιέρα και οι Marvel fans να την απολαύσουν "καθαροί" από spoilers στις αίθουσες. 

Η σύνοψη του Doctor Strange 2: 

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Το cast της ταινίας που σκηνοθετεί ο Sam Raimi, περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.