Νέο βίντεο για το Doctor Strange in the Multiverse of Madness με το cast και τον Sam Raimi

Δείτε το featurette βίντεο με τους Benedict Cumberbatch και Elizabeth Olsen
12 Απριλίου 2022 12:38
Νέο βίντεο για το Doctor Strange in the Multiverse of Madness με το cast και τον Sam Raimi

H Marvel Studios κυκλοφόρησε ένα ακόμη νέο βίντεο για το Doctor Strange in the Multiverse of Madness υπό τη μορφή featurette με σχόλια από τους πρωταγωνιστές και τον σκηνοθέτη. Σε αυτό εμφανίζεται ο Benedict Cumberbatch (Stephen Strange), η Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff/Scarlet Witch) και ο Benedict Wong (Wong) όπου δίνουν μερικές πληροφορίες για τους χαρακτήρες και την πλοκή της ταινίας, ενώ σχολιάζει επίσης ο Sam Raimi και αποκαλύπτει τις προθέσεις του για την ταινία. 

Ο Cumberbatch λέει πως "έχει ένα πιο σκοτεινό ύφος και με τον Sam Raimi στο τιμόνι ξέρετε ότι είναι ο μετρ του σκοτεινού".

Ο Raimi με τη σειρά του ακούγεται να λέει: "Θέλαμε να κάνουμε τους fans να πουν "ουάου, cool". Αυτός ήταν ο στόχος μας. Να τους δώσουμε αυτό που θέλουν, απλά όχι ακριβώς αυτό που περιμένουν." 

Δείτε το νέο βίντεο για το Doctor Strange 2: 

Η σύνοψη του Doctor Strange 2: 

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Το cast της ταινίας που σκηνοθετεί ο Sam Raimi, περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.