Ο Christopher Lloyd επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το “Spirit Halloween”

Μία νέα ταινία που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο
12 Απριλίου 2022 12:34
Ο Christopher Lloyd επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το “Spirit Halloween”

Ο Christopher Lloyd, ο γνωστός ηθοποιός από το Back to the Future πρόκειται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, μέσα από μία ολοκαίνουργια ταινία. Όπως μεταφέρει το Variety, εκείνος υπέγραψε για να παίξει σε ένα φιλμ, το οποίο θα είναι βασισμένο στη γνωστή αλυσίδα, “Spirit Halloween”.

Το ρεπορτάζ του Variety αναφέρει ότι ο Lloyd θα παίξει πλάι στην Rachael Leigh Cook του “She’s All That’s”, αλλά και στην Marla Gibbs του El Camino, με το υπόλοιπο καστ να συμπληρώνεται από τους Donavan Colan, Dylan Frankel, Jaiden Smith και Marissa Reyes. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως η παραγωγή της ταινίας έχει ήδη ολοκληρωθεί και πρόκειται να γίνει διαθέσιμη αυτόν τον Οκτώβριο.

Η ταινία θα παρουσιάσει ένα υποτιθέμενο νέο κατάστημα Spirit Halloween σε ένα έρημο εμπορικό κέντρο, αναγκάζοντας έτσι τρεις φίλους να μένουν μια ολόκληρη νύχτα κλειδωμένοι εκεί κατά τη διάρκεια του Halloween. Ωστόσο, το κτίριο στοιχειώνεται από ένα πνεύμα που κατέχει τους animatronic χαρακτήρες τους καταστήματος.

Ο David Poag κάθεται στη σκηνοθετική καρέκλα του project, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Billie Bates, με το Strike Back Studios να αναλαμβάνει την παραγωγή.

Ακόμα δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: