Το τελικό trailer του “Fantastic Beasts 3” σάς καλωσορίζει στον κόσμο των μάγων

Αύριο η πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες
12 Απριλίου 2022 08:33
Το τελικό trailer του “Fantastic Beasts 3” σάς καλωσορίζει στον κόσμο των μάγων

Η Warner Bros. πανέτοιμη πλέον για τη μεγάλη πρεμιέρα του Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore έδωσε στη δημοσιότητα το τελικό trailer. Το εν λόγω βίντεο θέλει να σας ψήσει -όπως είναι προφανές- να πάτε στις αίθουσες και να δείτε τί επιφυλάσσει η μοίρα πλέον για τον Newt Scamander του Eddie Redmayne και του Albus Dumbledore του Jude Law.

Η Warner, επίσης, θέλει να σας υπενθυμίσει ότι το φιλμ είναι μία επικής κλίμακας περιπέτεια, γεμάτη μαγεία, στην οποία θα δείτε την ομάδα των μάγων της σκοτεινής δύναμης να ταξιδεύουν προσπαθώντας να εμποδίσουν τον Gellert Grindelwald του Mads Mikkelsen από το να γίνει ασταμάτητη απειλή.

Η επίσημη σύνοψη του "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ" (όπως ονομάζεται στα ελληνικά):

Ο καθηγητής Άλμπους Ντάμπλντορ (Τζουντ Λο) γνωρίζει ότι ο πανίσχυρος σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Μαντς Μίκελσεν) απειλεί να κατακτήσει τον έλεγχο του μαγικού κόσμου. Αδυνατώντας να τον σταματήσει μόνος του, εμπιστεύεται τον Μαγικοζωολόγο Νιουτ Σκαμάντερ (Έντι Ρεντμέιν) να ηγηθεί μίας ομάδας θαρραλέων μάγων και μαγισσών και ενός φούρναρη σε μία επικίνδυνη αποστολή, όπου αντιμετωπίζουν παλιά και νέα ζώα και συγκρούονται με την διαρκώς αυξανόμενη λεγεώνα των ακολούθων του Γκρίντελβαλντ. Με το ρίσκο όμως να είναι υψηλό, πως θα μπορούσε ο Ντάμπλντορ να παραμείνει στο παρασκήνιο;

Στην ταινία παίζουν επίσης οι Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, William Nadylam, Callum Turner, Jessica Williams, Victoria Yeates, Poppy Corby-Tuech, Fiona Glascott, Katherine Waterston, Maria Fernanda Cândido, Richard Coyle, Oliver Masucci και Valerie Pachner.

Το Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Απριλίου στις ελληνικές αίθουσες. Δείτε το τελικό trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.