Ο Chris Pratt θα τα βρει σκούρα στο Jurassic World Dominion (ΦΩΤΟ)

Μέσα από το περιοδικό “Empire”
09 Απριλίου 2022 15:51
Ο Chris Pratt θα τα βρει σκούρα στο Jurassic World Dominion (ΦΩΤΟ)

Το περιοδικό Empire είχε ως αποκλειστικό και κεντρικό θέμα του το επερχόμενο Jurassic World Dominion και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει νέο φωτογραφικό υλικό από την ταινία. Στο 3ο κεφάλαιο η παλιά φρουρά των Laura Dern, Jeff Goldblum και Sam Neill συναντά τη νέα των Chris Pratt και Bryce Dallas Howard.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού βλέπουμε τους παλιούς, αλλά και τους νέους πρωταγωνιστές του franchise σε πρώτο πλάνο. Ωστόσο, παίρνουμε και μια μικρή ματιά από ένα στιγμιότυπο του φιλμ, στο οποίο βλέπουμε τους χαρακτήρες για ακόμη μία φορά να έχουν “πρόβλημα”, με έναν τεράστιο δεινόσαυρό ακριβώς από πάνω τους.  

Όλοι τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την απειλή των δεινοσαύρων στον έξω κόσμο, εκεί όπου η συνύπαρξη των δύο είναι αμφίβολη και υπάρχει μια πολύ λεπτή ισορροπία η οποία κινδυνεύει να σπάσει.

Επίσης πρωταγωνιστούν οι: DeWanda Wise (She’s Gotta Have It), Mamoudou Athie (Archive 81), Dichen Lachman (Agents of S.H.I.E.L.D.), Scott Haze (Minari), Campbell Scott (The Amazing Spider-Man 2), BD Wong ως Dr. Henry Wu, Justice Smith ως Franklin Webb, Daniella Pineda ως Dr. Zia Rodriguez και ο Omar Sy (Lupin) ως Barry Sembenè.

Η κυκλοφορία του Jurassic World: Dominion στις αίθουσες αναμένεται για τις 10 Ιουνίου του 2022.