Lux Aeterna: Η νέα ταινία του Gaspar Noé είναι αρρωστημένη και αυτό φαίνεται από trailer της

Μία ιστορία… “μαγισσών”
06 Απριλίου 2022 14:02
Lux Aeterna: Η νέα ταινία του Gaspar Noé είναι αρρωστημένη και αυτό φαίνεται από trailer της

Η Yellow Veil Pictures κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από τη νέα ταινία του Gaspar Noé, γνωστού σκηνοθέτη και σεναριογράφου των Enter the Void, Climax, Irreversible και Vortex. Το νέο του φιλμ, το οποίο ονομάζεται Lux Aeterna έχει από τα πιο αλλόκοτα και αρρωστημένα trailer που έχουμε δει τελευταία.

Πρόκειται για μία ταινία τρόμου με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Noé και το επίσημο trailer δεν μπορεί να το χαρακτηρίσει κάποιος εύκολα. Και αυτό γιατί φώτα αναβοσβήνουν κάθε λίγο, παράξενες εικόνες και με τις πρωταγωνίστριες να βρίσκονται σε ένα πλατό για γυρίσματα.

Η επίσημη σύνοψη λέει:

Η Béatrice Dalle και η Charlotte Gainsbourg βρίσκονται σε ένα κινηματογραφικό πλατό που λένε ιστορίες για μάγισσες. Τεχνικά προβλήματα και ψυχωτικά ξεσπάσματα βυθίζουν σταδιακά το γύρισμα στο χάος

Στην ταινία μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Charlotte Gainsbourg, Beatrice Dalle, Abbey Lee, Karl Glusman, Claude-Emmanuelle Gajan-Maull και Félix Maritaud, ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι Anthony Vaccarello,  Saint Laurent, Gary Farkas, Clément Lepoutre, Olivier Muller,  Gaspar Noé και Lucile Hadzihalilovic.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το ανατριχιαστικό και αρρωστημένο trailer του Lux Aeterna. Αξίζει να αναφερθεί πως το φιλμ έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ των Καννών το 2019, αλλά ο κωρονοϊός δε βοήθησε καθόλου στην κυκλοφορία του, με αποτέλεσμα να αναμένεται πλέον τον Μάιο.