Το trailer για το “The Bob's Burgers Movie” φέρνει το χάος για την οικογένεια των Belcher

Θα κυκλοφορήσει τον Μάιο στους κινηματογράφους
05 Απριλίου 2022 14:26
Το trailer για το “The Bob's Burgers Movie” φέρνει το χάος για την οικογένεια των Belcher

Η 20th Century Studios έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το “The Bob's Burgers Movie”, την ταινία που είναι βασισμένη στην επιτυχημένη και βραβευμένη ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.

Το "The Bob's Burgers Movie" είναι μια μουσική κωμωδία μυστηρίου βασισμένη στη μακροχρόνια σειρά και η σύνοψη αναφέρει:

Η ιστορία ξεκινά όταν ένας ραγισμένος αγωγός ύδρευσης δημιουργεί μια τεράστια καταβόθρα ακριβώς μπροστά από το Bob's Burgers, εμποδίζοντας την είσοδο επ' αόριστον και καταστρέφοντας τα σχέδια των Belchers για ένα επιτυχημένο καλοκαίρι. Ενώ ο Bob και η Linda αγωνίζονται να κρατήσουν την επιχείρηση στη ζωή, τα παιδιά προσπαθούν να λύσουν ένα μυστήριο που θα μπορούσε να σώσει το εστιατόριο της οικογένειάς τους. Καθώς οι κίνδυνοι αυξάνονται, βοηθούν ο ένας τον άλλον έτσι ώστε να βρουν ελπίδα και να παλέψουν για να επιστρέψουν πίσω από τον πάγκο, όπου ανήκουν.

Η ταινία φυσικά και θα περιλαμβάνει και το original voice cast της σειράς, που απαρτίζεται μεταξύ άλλων από τους: Kristen Schaal, Dan Mintz, Eugene Mirman, H. Jon Benjamin, John Roberts, Larry Murphy,  Zach Galifianakis και Kevin Kline. Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον δημιουργό της σειράς Loren Bouchard μαζί με τον Bernard Derriman και το σενάριο γράφτηκε από τους Bouchard και Nora Smith.

Το The Bob's Burgers Movie θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου. Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.