Το “Μυστήριο της Μέριλιν Μονρόε” είναι το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix (BINTEO)

Εξερευνά το μυστήριο γύρω από το θάνατο της σταρ του κινηματογράφου
01 Απριλίου 2022 17:19
Το “Μυστήριο της Μέριλιν Μονρόε” είναι το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix (BINTEO)

Το Netflix μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από ένα ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ που θέλει να εξερευνήσει το μυστήριο γύρω από το θάνατο της Μέριλιν Μονρόε. Πρόκειται για μία ταινία ουσιαστικά για το θάνατο της σταρ του κινηματογράφου, που έρχεται με την ονομασία, “Το Μυστήριο της Μέριλιν Μονρόε: Οι Άγνωστες Κασέτες”.

Αξίζει να αναφερθεί, πως τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ έχει αναλάβει η Emma Cooper, τη μουσική η Anne Nikitin και θα έχει διάρκεια περίπου 1 ώρα και 49 λεπτά.

Η σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

Ο τραγικός θάνατος της εμβληματικής ηθοποιού του Χόλιγουντ Μέριλιν Μονρόε τροφοδότησε επί δεκαετίες συνωμοσίες και φήμες, επισκιάζοντας συχνά το ταλέντο και την εξυπνάδα της. Συνθέτοντας τις τελευταίες εβδομάδες, ημέρες και ώρες της μέσα από άγνωστες μέχρι σήμερα ηχογραφήσεις εκείνων που τη γνώριζαν καλύτερα, η ταινία ρίχνει φως στη λαμπερή, πολυσύνθετη ζωή της και προσφέρει μια νέα οπτική για εκείνη τη μοιραία νύχτα.

Το “Το Μυστήριο της Μέριλιν Μονρόε: Οι Άγνωστες Κασέτες” θα έρθει αποκλειστικά στο Netflix στις 27 Απριλίου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.