Scream 6: Μάθαμε πότε θα επιστρέψει ο “Ghostface” στους κινηματογράφους

Δείτε την ημερομηνία της πρεμιέρας
01 Απριλίου 2022 17:01
Scream 6: Μάθαμε πότε θα επιστρέψει ο “Ghostface” στους κινηματογράφους

Γνωρίζουμε εδώ και κάποιους μήνες πως ο Ghostface θα επιστρέψει με την 6η ταινία του και μόλις μάθαμε πότε ακριβώς. Συγκεκριμένα, το Scream 6 -ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται-, θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2023, 1 χρόνο και 2 μήνες δηλαδή, μετά το ντεμπούτο του προηγούμενου φιλμ.

Οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, σκηνοθέτες του Scream 5, αλλά και της επερχόμενης ταινίας, μίλησαν στο Empire Magazine και έδωσαν κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Αυτή η ταινία πρέπει να είναι διατεθειμένη να τα ρισκάρει όλα για να ανατρέψει όλες τις προσδοκίες. Είμαστε τόσο κοντά στις Scream ταινίες, που όλα είναι έτοιμα σε αυτό το σημείο. Φαίνεται πως όλα βρίσκονται στο τραπέζι και κανείς δεν είναι ασφαλής.

Προς το παρόν, έχει επιβεβαιωθεί ότι η Courteney Cox θα επιστρέψει ως Gale Weathers, με άλλα μέλη του Scream 5 να επιστρέφουν επίσης και τα γυρίσματα να ξεκινούν στον Καναδά, αυτόν τον Ιούνιο.

Οι σεναριογράφοι James Vanderbilt και Guy Busick που θα βρίσκονται κανονικά στο 6ο κεφάλαιο δήλωσαν πρόσφατα:

Το να συνεργαστούμε για άλλη μια φορά με τους φίλους μας και να συνεχίσουμε την ιστορία του Scream είναι κάτι περισσότερο από ό,τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Είμαστε συγκλονισμένοι που θα συνεχίσουμε το σύμπαν που δημιούργησαν οι Kevin Williamson και Wes Craven. Είναι όπως θα έλεγε και ο Ghostface, τιμή μας.

Το Scream 5 γνώρισε τεράστια επιτυχία, με έσοδα που έχουν ξεπεράσει τα $100 εκατομμύρια. Σε αυτή την ταινία επέστρεψαν οι Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette και Marley Shelton, ενώ γνωρίσαμε και τους Dylan Minnette, Sonia Ben Ammar, Mikey Madison, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Jack Quaid, Jenna Ortega, Melissa Barrera και Marley Shelton.

Το Scream 6 θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 31 Μαρτίου του 2023.

Tags: