Obi-Wan Kenobi: Καθυστερεί για λίγο η πρεμιέρα, αλλά η Disney αποζημιώνει αλλιώς τους fans

Η υπομονή θα αξίζει...
31 Μαρτίου 2022 18:20
Obi-Wan Kenobi: Καθυστερεί για λίγο η πρεμιέρα, αλλά η Disney αποζημιώνει αλλιώς τους fans

Η Disney και η Lucasfilm ανακοίνωσαν ξαφνικά πως καθυστερεί η ημερομηνία πρεμιέρας του Obi-Wan Kenobi, της πολυαναμενόμενης νέας σειράς του Star Wars σύμπαντος στο Disney Plus. 

Έτσι, μέσω ενός βίντεο που προλογίζει ο ίδιος ο Obi-Wan, Ewan McGregor, η πρεμιέρα του μετατίθεται δύο μέρες αργότερα από την Τετάρτη 25/05 για την Παρασκευή 27 Μαΐου. Ωστόσο δε γίνεται χωρίς κάποια αποζημίωση για τους Star Wars fans καθώς θα προβληθούν τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς, κάνοντας έτσι "διπλή" την πρεμιέρα του Obi-Wan Kenobi. Συγκεκριμένος λόγος για την καθυστέρηση δε δόθηκε από την Disney. 

Δείτε την ανακοίνωση: 

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του "Revenge of the Sith" και θα φέρει ξανά σε σύγκρουση τον Obi-Wan Kenobi του Ewan McGregor με τον Darth Vader του Hayden Christensen, κάτι που η Lucasfilm έχει αναφέρει ως "ρεβάνς της δεκαετίας". 

Τη σκηνοθεσία του Obi-Wan έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian) και περιλαμβάνει επίσης στο cast του: Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, o'Shea Jackson Jr., Simon Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine, και Rory Ross.

Το Obi-Wan Kenobi αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 27 Μαΐου αποκλειστικά στο Disney+.