Oscars: Σε έκτακτη σύσκεψη η Ακαδημία για το χαστούκι του Will Smith

Θα επιβληθούν κυρώσεις;
29 Μαρτίου 2022 12:37
Oscars: Σε έκτακτη σύσκεψη η Ακαδημία για το χαστούκι του Will Smith

Απο χθες ακούγεται ότι υπάρχει κίνδυνος ο Will Smith να χάσει το Όσκαρ του βάσει των νεότερων κανονισμών της Ακαδημίας, ενώ υπήρξαν φωνές που ζήτησαν να τιμωρηθεί για την πράξη του. 

Οι ιθύνοντες της Ακαδημίας συσκέφθηκαν εκτάκτως για το πρωτοφανές περιστατικό με τον Will Smith που χαστούκισε ζωντανά τον παρουσιαστή Chris Rock στην 94η Τελετή Απονομής των Oscars, όπως μεταδίδει το THR. 

Οι αρχικές εκτιμήσεις λένε ότι η Ακαδημία θα ερευνήσει πλήρως το περιστατικό, όπου ο Chris Rock έκανε αστείο που έπεσε στο κενό για την σύζυγο του Smith, Jada Pinkett Smith

Κάποιες κυρώσεις σίγουρα θα επιβληθούν για τον βραβευμένο με Όσκαρ πλέον Will Smith και ίσως αυτή να είναι η διαγραφή του από μέλος της Ακαδημίας, κάτι που πολλά άλλα μέλη υποστηρίζουν ότι πρέπει να γίνει. 

Όσο για το χρυσό αγαλματίδιό του; Αν και υπάρχει μια μερίδα που ζητάει την αφαίρεσή του, κάτι τέτοιο δεν συζητιέται ως ενδεχόμενο. Περισσότερες εξελίξεις θα έχουμε στο επόμενο meeting των μελών της Ακαδημίας για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.