Το νέο βίντεο του “Lightyear” μάς ψήνει για μία καλοκαιρινή περιπέτεια

Το tv spot που έπαιξε κατά τη διάρκεια των Oscars
29 Μαρτίου 2022 09:39
Το νέο βίντεο του “Lightyear” μάς ψήνει για μία καλοκαιρινή περιπέτεια

Μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες κινουμένων σχεδίων είναι χωρίς αμφιβολία το “Lightyear” της Pixar, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το καλοκαίρι. Κατά τη διάρκεια των Oscars, η Disney έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο βίντεο από το φιλμ, που μας δίνει μια καλύτερη ματιά από την περιπέτεια του Chris Evans.

Ωστόσο, το νέο tv spot περιέχει κυρίως παλιά πλάνα που έχουμε ήδη δει στο επίσημο trailer, αλλά επιβεβαιώνει πως η ταινία θα καταφθάσει μόνο στους κινηματογράφους και όχι δε θα φτάσει απευθείας στο Disney Plus, όπως έγινε με το Luca και άλλες ταινίες.

Το Lightyear είναι μια περιπέτεια δράσης και η πρωτότυπη ιστορία του Buzz Lightyear που θα μας δείξει πως ένας νεαρός πιλότος έγινε ο Space Ranger που γνωρίζουμε όλοι σήμερα.

To voice cast της ταινίας συμπληρώνουν επίσης οι: Taika Waititi, James Brolin, Dale Soules, Keke palmer, Elfren Ramirez, Mary McDonald-Lewis, Uzo Aduba και Isiah Whitlock Jr. Την σκηνοθεσία της ταινίας αναλαμβάνει ο Angus MacLane, ενώ έγινε επίσης γνωστό ότι το soundtrack θα υπογράψει ο Michael Giacchino.

Το Lightyear αναμένεται στις 17 Ιουνίου 2022 στους κινηματογράφους. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.