Έφυγε από τη ζωή ο ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins

Συμμετείχε στην ταινία των Foo Fighter με τίτλο" Studios 666"
26 Μαρτίου 2022 17:58
Έφυγε από τη ζωή ο ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins

Ο ντράμερ των θρυλικών Foo Fighters, Taylor Hawkins έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία 50 ετών, με την παγκόσμια ροκ σκηνή -και της μουσικής γενικότερα- να είναι συγκλονισμένη καθώς θρηνεί ένα πολύ μεγάλο όνομα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως ντράμερ για την Καναδή τραγουδίστρια Alanis Morissette και από το 1997 αποτελούσε μέλος των Foo Fighters, ηχογραφώντας μαζί τους 8 στούντιο άλμπουμ. 

Στους Foo Fighters όχι μόνο έπαιξε τα drums αλλά τραγούδησε και αρκετά γνωστά κομμάτια ή συμμετείχε στα φωνητικά όπως τα "Βest of You", "Learn to Fly", "Cold Day in the Sun" και "Sunday Rain", ενώ αποτελεί τον συστιχουργό κάθε άλμπουμ τη μπάντας από το "There is Nothing left To Lose"

Την ανακοίνωση έκαναν τα ξημερώματα του Σαββάτου η γνωστή ροκ μπάντα μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα, με ένα λιτό μήνυμα: 

Η οικογένεια των Foo Fighters είναι συγκλονισμένη από τον τραγικό και ατυχή θάνατο του αγαπημένου μας Taylor Hawkins. Το μουσικό του πνεύμα και το μεταδοτικό χαμόγελό του θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας. Οι σκέψεις μας πηγαίνουν στη σύζυγό του, τα παιδιά και την οικογένειά του και ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους με τον ύψιστο σεβασμό σε αυτή την αφάνταστα δύσκολη στιγμή. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Foo Fighters (@foofighters)

Την Παρασκευή η μπάντα ήταν προγραμματισμένη να παίξει σε ένα φεστιβάλ στη Μπογκοτά της Κολομβίας, ενώ είχαν και μια προγραμματισμένη εμφάνιση στα βραβεία Grammy για τις 3 Απριλίου. Ο Hawkins βρέθηκε αναίσθητος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Casa Medina στην πρωτεύουσα την Κολομβίας, ενώ τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά

Πρόσφατα οι Foo Fighters κυκλοφόρησαν και την πρώτη τους ταινία όπου συμμετείχαν ως οι εαυτοί τους. Πρόκειται για τη σατυρική horror κωμωδία "Studio 666" η οποία έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο στους κινηματογράφους. Δείτε παρακάτω το trailer της, όπου συμμετέχει και ο Taylor Hawkins.