Ο Ewan McGregor την βλέπει Jedi και στην πραγματική ζωή και χρησιμοποιεί συχνά τη Δύναμη

Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε σε νέα του συνέντευξη
23 Μαρτίου 2022 21:48
Ο Ewan McGregor την βλέπει Jedi και στην πραγματική ζωή και χρησιμοποιεί συχνά τη Δύναμη

Ο Ewan McGregor το ζει και στην πραγματική του ζωή σαν Jedi και γιατί όχι άλλωστε αφού υποδύεται τον Obi-Wan Kenobi με τέτοιον τρόπο που λατρεύτηκε από τους απανταχού Star Wars fans. 

Σε νέα του συνέντευξη στο Variety παραδέχεται πως κάνει ότι και οι...fans που χρησιμοποιούν το Force στην πραγματική ζωή. Ναι, πράγματι, ο McGregor κουνά το χέρι του μπροστά από αυτόματα συρόμενες πόρτες, όπως εκμυστηρεύεται, σα να τις κινεί ο ίδιος με την...Δύναμη. 

Αυτά είναι όσα δήλωσε χαρακτηριστικά: 

Το κάνω με πόρτες! Μου αρέσει να το κάνω με αυτόματες πόρτες για τη δική μου διασκέδαση. Πάντα κάνω μια μικρή κίνηση Jedi στις πόρτες και με έχουν πιάσει κάποιες φορές την ώρα που το έκανα. 

Είναι δύσκολο να μην αντισταθείς στη δύναμη να το κάνεις...εάν το timing είναι σωστό κιόλας, νιώθεις πανίσχυρος. 

Τη σκηνοθεσία του Obi-Wan έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian) και περιλαμβάνει επίσης στο cast του: Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, o'Shea Jackson Jr., Simon Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine, και Rory Ross.

Το main theme του Obi-Wan υπογράφει με το πεντάγραμμό του ο θρυλικός John Williams που θα επιστρέψει για ακόμη μια φορά για χάρη του σύμπαντος του Star Wars.  

Το Obi-Wan Kenobi αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 25 Μαΐου αποκλειστικά στο Disney+.