Δείτε τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας του Teen Wolf

Με τον Tyler Posey να επιστρέφει
23 Μαρτίου 2022 14:01
Δείτε τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας του Teen Wolf

Γνωρίζουμε πως η Paramount ετοιμάζει την ταινία “Teen Wolf: The Movie” που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Paramount Plus και πλέον έχουμε τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα. Οι ηθοποιοί και οι συντελεστές βρίσκονται ήδη στο πλατό και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, ο Tyler Posey, επιστρέφει κανονικά στο ρόλο του.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Στις φωτογραφίες από τα παρασκήνια, βλέπουμε ότι κάνουν γυρίσματα σε μια τοποθεσία που θα έπρεπε να είναι άμεσα αναγνωρίσιμη σε κάθε fan της σειράς και φυσικά αναφερόμαστε στα αποδυτήρια.

Η σύνοψη του φιλμ:

Μια πανσέληνος ανατέλλει στο Beacon Hills και μαζί της θα αναδυθεί και κάτι τρομακτικό. Οι λύκοι ουρλιαζουν για άλλη μια φορά, ζητώντας την επιστροφή των banshees, των werecoyote, των hellhounds, των kitsunes και κάθε άλλου shapeshifter. Όμως, μόνο ένας λυκάνθρωπος όπως ο Scott McCall (Posey) θα μπορεί να συγκεντρώσει νέους συμμάχους και να ενώσει ξανά έμπιστους φίλους για να επιτεθούν σε έναν από τους πιο ισχυρούς εχθρούς που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ.

Το cast της ταινίας:

Crystal Reed ως Allison, Tyler Posey ως Scott McCall, Holland Roden ως Lydia Martin, Shelley Hennig ως Malia Tate, Orny Adams ως Coach Bobby Finstock, Linden Ashby ως Sheriff Noah Stilinski, J.R. Bourne ως Chris Argent, Seth Gilliam ως Dr. Alan Deaton, Colton Haynes ως Jackson Whittemore, Ryan Kelley ως Deputy Jordan Parrish, Melissa Ponzio ως Melissa McCall και Dylan Sprayberry ως Liam Dunbar. Μάλιστα, πρόκειται να δούμε και την Crystal Reed ως Allison Argent.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα η ταινία.