To Black Panther: Wakanda Forever "θα είναι καλύτερο" από την πρώτη ταινία

Η Angela Bassett τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει για το sequel
21 Μαρτίου 2022 23:42
To Black Panther: Wakanda Forever "θα είναι καλύτερο" από την πρώτη ταινία

Αναμφίβολα το Black Panther 2 είναι το πιο ταλαιπωρημένο project του Phase 4 του MCU αλλά φαίνεται πως παρά τις δυσκολίες θα τα καταφέρει να έρθει στις αίθουσες τον Νοέμβριο. 

Μια εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας, η Angela Bassett, που υποδύεται την Queen Ramonda της Wakanda μίλησε για το πολυαναμενόμενο sequel στην εκπομπή της Elen Degeneres όπου βρέθηκε καλεσμένη. 

Ανάμεσα στις δηλώσεις της είπε πως το "Black Panther: Wakanda Forever" θα ξεπεράσει και θα είναι μια καλύτερη ταινία από την πρώτη: 

Θα είναι φοβερό. Θα ξεπεράσει την πρώτη ταινία. Μπορώ να το πω αυτό; Marvel, μπορώ; 

Παραδέχτηκε μεταξύ άλλων, ότι τα γυρίσματα χωρίς τον αδικοχαμένο Chadwick Boseman ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία και ελπίζει πως με το sequel "θα ανεβάσουν τα δικά του στάνταρ". Εξύμνησε φυσικά και τον σκηνοθέτη του φιλμ Ryan Coogler: 

Είναι ο τέλειος ηγέτης. Ένα τόσο καλό παράδειγμα, τόσο καλός ηγέτης, ένα φοβερό ταλέντο. Έχει μεγάλη καρδιά, είναι πανέξυπνος και ελπίζουμε να ανεβάσουμε τον πήχη. Θα είναι μια φοβερή εμπειρία. 

Αυτά ήταν λίγα από τα όσα μπορούσε να πει δημοσίως η Bassett για το sequel του Black Panther, η ιστορία του οποίου έχει κρατηθεί ένα καλό μυστικό μέχρι τώρα. Ωστόσο έχουν υπάρξει διάφορες φήμες και διαρροές που λένε πως στο sequel θα εμφανιστεί η Ατλαντίδα του MCU με τον Namor the Submariner στο ντεμπούτο του. Ήδη είναι γνωστό πως η Dominique Thorne θα κάνει το ντεμπούτο της ως "Iron Heart" στην ταινία, όντας η διάδοχος του Iron Man στο MCU καθώς ετοιμάζεται και η ομώνυμη σειρά της για το Disney+. 

Το Wakanda Forever θα πρέπει να δώσει απάντηση για την μοίρα του T'Challa αλλά και στο ερώτημα ποιος ή ποια θα τον διαδεχθεί στο θρόνο και τον ρόλο του Black Panther. 

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο για πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου του 2022.