Ο Chris Hemsworth έντυσε Thor τα δίδυμα αγόρια του στην πιο γλυκιά Instagram φωτογραφία  

Στο σπίτι του Hemsworth ντύνονται μόνο Thor!

Ο Chris Hemsworth έντυσε Thor τα δίδυμα αγόρια του στην πιο γλυκιά Instagram φωτογραφία

Ο Chris Hemsworth μοιράστηκε την πιο γλυκιά και viral φωτογραφία των τελευταίων ημερών στο Instagram.

O Thor του MCU λοιπόν αποδεικνύει πως στο σπίτι των Hemsworth ντύνονται αποκλειστικά ως "God of Thunder". Τα δίδυμα αγόρια του ήθελαν να ντυθούν σαν τον πατέρα τους στις ταινίες της Marvel και γιόρτασαν τα 8α γενέθλιά τους ακριβώς όπως αρμόζει στους γιους του κινηματογραφικού Thor. 

Βέβαια, δεν είχαν τα κατάλληλα Mjolnir σφυριά όπως ο πατέρας τους, ούτε και το Stormbreaker, οπότε οι γονείς έπρεπε να αυτοσχεδιάσουν, όπως θα δείτε παρακάτω.

Δείτε την φωτογραφία 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

 

Λίγα λόγια για το Thor 4

Ανάμεσα στο cast θα δούμε σαφώς τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor δηλαδή), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale θα υποδυθεί τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt και η Karen Gillan θα υποδυθούν τους Star-Lord και Nebula, χωρίς να αποκλείεται να εμφανιστούν και οι υπόλοιποι Guardians of the Galaxy. Επίσης, ο Matt Damon θα επιστρέψει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Να θυμίσουμε ότι το Thor: Love and Thunder αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο στις αίθουσες.