Τι γίνεται με το Star Wars: Rogue Squadron; Τα νεότερα από την παραγωγή του

Θα καταφέρει να είναι η επόμενη κινηματογραφική ταινία του Star Wars;
21 Μαρτίου 2022 16:45
Τι γίνεται με το Star Wars: Rogue Squadron; Τα νεότερα από την παραγωγή του

Η πορεία της παραγωγής του Star Wars: Rogue Squadron ενώ έμοιαζε ομαλή τελικά μόνο κάτι τέτοιο δεν είναι. Οι φήμες τους περασμένους μήνες ήθελαν την ταινία της Patty Jenkins να φτάνει στα πρόθυρα της ακύρωσης, ενώ είχε ακουστεί πως μπορεί να καθυστερεί και να μην προλαβαίνει την ημερομηνία κυκλοφορίας για τον Δεκέμβριο του 2023. 

Ωστόσο, χάρη στο πρόγραμμα που δημοσίευσε η Disney επιβεβαίωσε πως η ταινία βρίσκεται καθοδόν για την αρχική της πρεμιέρα. Tώρα όπως μεταδίδει το Comicbook.com ο συγγραφέας Mike Stackpole, που έχει υπογράψει το αυθεντικό κόμικ του Rogue Squadron στο Expanded Universe του Star Wars, έδωσε μια πληροφορία για την παραγωγή της ταινίας. 

Μέσα από ένα tweet από την GalaxyCon ο Stackpole αποκάλυψε ότι η Patty Jenkins επικοινώνησε μαζί του εξαρχής για να διασφαλίσει την πιστότητα της ιστορίας όσο το δυνατόν περισσότερο. 

Αν και το Comicbook τονίζει πως αυτό δεν αποτελεί μία ισχυρή ένδειξη πως τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν σύντομα, τουλάχιστον αποδεικνύει πως η Patty Jenkins θέλει να τιμήσει δεόντως το σύμπαν του Star Wars. 

Τα προβλήματα με τις κινηματογραφικές παραγωγές του Star Wars δυστυχώς είναι συνηθισμένα και ταλαιπώρησαν το Rogue One, το Solo: A Star Wars Story αλλά και το Star Wars: The Rise of Skywalker, του οποίου το φινάλε δίχασε και έφερε το σύμπαν σε μια κατάσταση που έπρεπε να ξεκουραστεί και να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το τι ακριβώς συμβαίνει με την προεδρία της Kathleen Kennedy στη Lucasfilm, η οποία παίρνει και τις τελικές αποφάσεις είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό και ελπίζουμε να στρώσει η κατάσταση. 

Δεν αποκλείεται ωστόσο να μάθουμε περισσότερα για τις επόμενες Star Wars ταινίες τον ερχόμενο Μάιο στο Star Wars Celebration 2022