Ακόμη ένα βίντεο από το “Morbius” μια ανάσα μακριά από τη μεγάλη πρεμιέρα

Ο Jared Leto είναι έτοιμος ως βαμπίρ να στοιχειώσει τις αίθουσες
21 Μαρτίου 2022 17:47
Ακόμη ένα βίντεο από το “Morbius” μια ανάσα μακριά από τη μεγάλη πρεμιέρα

Η Sony Pictures συνεχίζει να προμοτάρει την επόμενη μεγάλη ταινία τους, που δεν είναι άλλη από το “Morbius” του Daniel Espinosa με πρωταγωνιστή τον Jared Leto. Το “Sony’s Spider-Man Universe” πρόκειται να επεκταθεί με αυτό το φιλμ, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα έχει και αρκετές αποκαλύψεις.

Βασισμένο φυσικά στα κόμικς της Marvel, το Morbius, όπως αναφέρει η Sony, θα εξερευνήσει αυτό το τεράστιο σύμπαν του βαμπίρ και μέσα σε αυτό θα αναγεννηθεί ένας ακόμη θρύλος.

Η σύνοψη του Morbius:

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και διχασμένους χαρακτήρες της Marvel, έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τον βραβευμένο με Oscar® Jared Leto να μεταμορφώνεται στον αινιγματικό αντιήρωα Michael Morbius. Στην προσπάθειά του να βρει θεραπεία από μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί τη ζωή του, ο Δρ. Morbius επιχειρεί ένα απεγνωσμένο ρίσκο. Ενώ αρχικά φαντάζει ριζοσπαστική επιτυχία την ίδια στιγμή απελευθερώνει μια μυστική δύναμη μέσα του. Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό – ή ο Δρ Morbius θα υποκύψει στις πιο σκοτεινές τους επιθυμίες;

Το cast το φιλμ συμπληρώνουν οι: Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris, Tyrese Gibson και Michael Keaton. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Daniel Espinosa (Life) και το σενάριο της ταινίας έγραψαν οι Burk Sharpless και Matt Sazama.

Το Morbius θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 31 Μαρτίου 2022.