Ακούστε το νέο τραγούδι της Sonic the Hedgehog 2 ταινίας

“Speed Life”
21 Μαρτίου 2022 11:30
Ακούστε το νέο τραγούδι της Sonic the Hedgehog 2 ταινίας

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Sonic the Hedgehog 2 και έτσι η SEGA και η Paramount Pictures έδωσαν τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ένα από τα μουσικά κομμάτια που γράφτηκαν για την ταινία.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω τραγούδι ονομάζεται "Speed Life" και είναι ένα remix του τραγουδιστή Stéphane Legar που βασίζεται στο single Somebody's Watching Me από το 1984. Το κομμάτι είναι κυρίως στα γαλλικά, αλλά συνδυάζει και μερικά αγγλικά.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε, λοιπόν, αν θα συνοδεύσει τις διάφορες εκδόσεις της ταινίας παγκοσμίως πέρα από τη βερσιόν της για τους γαλλικούς κινηματογράφους, αλλά ανεξαρτήτως μπορείτε να το ακούσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Speed Life είναι πλέον διαθέσιμο και στις διάφορες μουσικές πλατφόρμες παγκοσμίως, όπως τα Spotify, Apple Music, Tidal, iTunes Store, Deezer και Soundcloud.

Για την ιστορία, ο Jeff Fowler επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα και για το sequel, ενώ ο Ben Schwartz θα ενσαρκώσει ξανά τον Sonic και ο Jim Carrey τον διαβολικό Dr. Robotnik. Επίσης, θα ακούσουμε τον Idris Elba ως Knuckles, καθώς και την Colleen O’ Shaughnessey ως Tails. Το υπόλοιπο cast πλαισιώνουν οι James Marsden, Tika Sumpter, Adam Pally, Natasha Rothwell, και Lee Majdoub.

Το Sonic The Hedgehog 2 θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Απριλίου του 2022.