Νέες εικόνες αποκαλύπτουν λίγο από τα παρασκήνια του Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Και ένα σκηνικό που μυρίζει "Illuminati"
18 Μαρτίου 2022 16:26
Νέες εικόνες αποκαλύπτουν λίγο από τα παρασκήνια του Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Μερικές νέες φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας από το Doctor Strange 2 που δίνουν μια ματιά στα παρασκήνια της ταινίας, καθώς και σε μερικά σκηνικά με πρωταγωνιστές τους Stephen Strange, Wong και την America Chavez. 

Σε μια από αυτές διακρίνεται ο σκηνοθέτης Sam Raimi στα γυάλινα κλουβιά που έχουν άρωμα από τη σκηνή που ο Strange θα εμφανιστεί ενώπιον των Illuminati, ενώ οι υπόλοιπες έχουν να κάνουν με τον Wong να κοιτάει κάτι με βλοσυρό ύφος και την America Chavez μαζί με άλλους δύο άγνωστους χαρακτήρες. Όλες προέρχονται από σκηνές που πάνω κάτω έχουμε δει στα trailers.

Αυτές είναι οι νέες φωτογραφίες: 

Benedict Cumberbatch, Doctor Strange 2

Sam Raimi, Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange 2

Doctor Strange 2

Ο Benedict Cumberbatch εξέφρασε την άποψή του για το γεγονός πως δε θεωρεί τον Dr. Strange ως μέλος των Avengers


Η σύνοψη του Doctor Strange 2: 

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Το cast της ταινίας που σκηνοθετεί ο Sam Raimi, περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.