O Batman του μισού δις δολαρίων στο box office έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ

Νούμερα που θυμίζουν παλιές καλές εποχές χωρίς COVID
17 Μαρτίου 2022 20:36
O Batman του μισού δις δολαρίων στο box office έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ

Το The Batman του Matt Reeves με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson στο ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη βρίσκεται στις αίθουσες εδώ και λίγες μέρες και όπως όλα δείχνουν, έσπασε ακόμη ένα ρεκόρ. Ο λόγος; Έγινε γνωστό πως το φιλμ ξεπέρασε το μισό δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Η ταινία της Warner Bros. τα πηγαίνει τόσο καλά, αφού έγινε γνωστό πως έχει συγκεντρώσει $505,8 εκατομμύρια, μέχρι και εχθές, Τετάρτη, 16 Μαρτίου. Φυσικά αυτός ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί με τον καιρό, όσο δηλαδή βρίσκεται το φιλμ στους κινηματογράφους. Μάλιστα φαίνεται πως στην Αμερική έχει ήδη έσοδα που αγγίζουν τα $257,3 εκατομμύρια, ενώ εκτός ΗΠΑ έχει συγκεντρώσει $247,5 εκατομμύρια.

Το Batman έφτασε και στην Κίνα την Παρασκευή σε ορισμένους κινηματογράφους και παρόλο που βρίσκεται στην κορυφή και εκεί, η COVID-19 ανάγκασε ορισμένα σινεμά να κλείσουν, κάτι που σίγουρα έχει επηρεάσει την πορεία της ταινίας.

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το The Batman πατώντας εδώ. Πρόσφατα έγινε επίσημη η σειρά του Penguin με τον Colin Farrell, ενώ το Something in the Way των Nirvana έγινε ξανά επιτυχία στο Spotify χάρη στην ταινία του Batman.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.