Μάλλον ετοιμάζεται νέα Star Wars ταινία από τον δημιουργό των "Watchmen" και "Lost"

Οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται για το μέλλον του franchise
15 Μαρτίου 2022 13:41
Μάλλον ετοιμάζεται νέα Star Wars ταινία από τον δημιουργό των "Watchmen" και "Lost"

Μετά το διχαστικό φινάλε του Star Wars: The Rise of Skywalker το σύμπαν του George Lucas πήγε για παρατεταμένες διακοπές ούτως ώστε να εστιάσει η Lucasfilm στις σειρές του Disney Plus. Θα έρθει όμως σύντομα η στιγμή που θα πρέπει να επιστρέψουν στις κινηματογραφικές αίθουσες. 

Μια νέα πληροφορία που έρχεται από αυτό το μέτωπο είναι μέσα από το @TheAnkler και τον Jeff Sneider, ο οποίος μεταφέρει ότι ο Damon Lindelof, δημιουργός της σειράς "Lost", του "Leftovers" και του "Watchmen" του HBO ετοιμάζει μια νέα Star Wars ταινία.  

Πίσω στο 2015 σε συνέντευξή του στο THR ο Lindelof είχε εκφράσει την επιθυμία του να ασχοληθεί με το Star Wars, ενώ το 2020 έκανε το ίδιο και για το MCU. 

Για την ιστορία στα σκαριά βρίσκονται αρκετά κινηματογραφικά projects των οποίων η τύχη αγνοείται ακόμα, όπως το Rogue Squadron της Patty Jenkins (παρά το ότι υποτίθεται ότι κυκλοφορεί το 2023), την Star Wars ταινία του Taika Waititi, αλλά και της τριλογίας που ετοιμάζει ο Rian Johnson, σκηνοθέτης του Star Wars: The Last Jedi. 

Ίσως στο Star Wars Celebration τον ερχόμενο Μάιο να μάθουμε περισσότερα για το μέλλον του Star Wars.