Με Florence Pugh και Olivia Colman θα δούμε το “Γάτος Σπιρουνάτος 2”

Θα βρίσκονται πλάι στους Antonio Banderas και Salma Hayek
15 Μαρτίου 2022 13:28
Με Florence Pugh και Olivia Colman θα δούμε το “Γάτος Σπιρουνάτος 2”

Η Universal Pictures μαζί με την DreamWorks ετοιμάζουν εδώ και καιρό τη 2η ταινία “Γάτος Σπιρουνάτος” που θα έρθει με την ονομασία Puss in Boots: The Last Wish στα αγγλικά. Φυσικά και πρόκειται για τη συνέχεια του Puss in Boots του 2011 και μόλις μάθαμε τα νέα πρόσωπα του cast μέσα από το Deadline.

Οι νέες προσθήκες του φιλμ είναι οι Florence Pugh, Olivia Colman, Wagner Moura, Ray Winstone, John Mulaney, Da’Vine Joy Randolph, Anthony Mendez και Samson Kayo, οι οποίοι θα βρίσκονται πλάι στον Antonio Banderas και την Salma Hayek.

Στο Puss in Boots: The Last Wish θα δούμε τον Puss που βρίσκεται στην τελευταία από τις εννέα ζωές του και μαζί με την Kitty και τον Perro, πρέπει να ταξιδέψει για να βρει τη μυθική τελευταία επιθυμία για να αποκαταστήσει τις ζωές που έχασε.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Joel Crawford με παραγωγό τον Mark Swift, ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά με την DreamWorks στο The Croods: A New Age.

Το Puss in Boots: The Last Wish αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 23 Σεπτεμβρίου 2022. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.