Δείτε τα πρώτα 10 λεπτά του Spider-Man: No Way Home και τη σκηνή με τον Matt Murdock

Μια από τις πρώτες στιγμές που οι αίθουσες σείστηκαν
14 Μαρτίου 2022 17:29
Δείτε τα πρώτα 10 λεπτά του Spider-Man: No Way Home και τη σκηνή με τον Matt Murdock

Η Sony Pictures βρίσκεται επί ποδός για την προώθηση της κυκλοφορίας του Spider-Man: No Way Home σε Blu-ray και VOD, μια καμπάνια που ξεκίνησε με τη δημοσίευση του απόλυτου meme που έσπασε το ίντερνετ. 

Τώρα συνεχίζεται με την διάθεση των πρώτων 10 λεπτών της ταινίας δωρεάν στο YouTube. Πρόκειται για την εναρκτήρια σκηνή όπου συνεχίζει ακριβώς μετά το φινάλε του "Far From Home" και δείχνει τον απόηχο της αποκάλυψης της μυστικής ταυτότητας του Peter Parker (Tom Holland). Στο ίδιο βίντεο βλέπουμε επίσης για πρώτη φορά από επίσημη πηγή την εισαγωγή του Matt Murdock/Daredevil του Charlie Cox στο MCU. 

Όσον αφορά το bonus υλικό της retail/digital κυκλοφορίας, αυτό θα ξεπερνά τα 80 λεπτά, όπου θα αποκαλυφθούν πολλά easter eggs και bloopers φυσικά. Επίσης το bonus υλικό υπόσχεται στους fans της Marvel και του Spidey πάνω από 20 λεπτά έξτρα σκηνών με τους βετεράνους Spider-Men, δηλαδή τους Tobey Maguire και Andrew Garfield

Το Spider-Man: No Way Home θα κυκλοφορήσει σε VOD στις 22 Μαρτίου και σε 4K UHD/Blu-ray στις 12 Απριλίου. Απολαύστε τα πρώτα 10 λεπτά της ταινίας παρακάτω.