Robert Pattinson: Αποκαλύπτει ποιες αντιδράσεις ήταν πιο σφοδρές, στο Batman ή στο Twilight;

Edward Cullen ή Bruce Wayne; Για ποιον γκρίνιαζαν περισσότερο στο internet;
07 Μαρτίου 2022 16:07
Robert Pattinson: Αποκαλύπτει ποιες αντιδράσεις ήταν πιο σφοδρές, στο Batman ή στο Twilight;

Θα θυμάστε ότι υπήρξαν αντιδράσεις στο άκουσμα της είδησης πως ο Robert Pattinson θα είναι ο νέος κινηματογραφικός Batman, πίσω στο 2019. Οι αντιδράσεις κυρίως υπήρξαν γιατί κανένας δε φανταζόταν ότι ο γοητευτικός πρωταγωνιστής των Twilight ταινιών θα έπαιρνε έναν τόσο σημαντικό για την ποπ κουλτούρα ρόλο. 

Κι όμως έγινε και μάλιστα πλέον φαίνεται να αποτελεί και ένας αγαπημένος Batman ανάμεσα στους fans, βάσει των πρώτων αντιδράσεων στα social media μετά την πρεμιέρα του The Batman

Ο 35χρονος αστέρας ερωτήθηκε για ποιον ρόλο... "τα άκουσε" περισσότερο και ποιος είχε τις πιο αρνητικές αντιδράσεις. Παραδόξως, όπως και εκείνος αποκαλύπτει, ήταν για τον ρόλο του Edward Cullen στο Twilight και όχι για τον ρόλο του ως Bruce Wayne: 

Ήταν λιγότερο επιθετικές οι αντιδράσεις σε σχέση με όταν πήρα τον ρόλο στο Twilight. Κάτι που είναι παράξενο επειδή τότε δε με γνώριζε κανένας. Και όλα έγιναν μέσα από μία μόνο φωτογραφία κυριολεκτικά, όλοι ήταν "Με τίποτα" (γέλια). Εκείνο ήταν πιο επώδυνο. 

Μάλιστα αποκάλυψε ότι η Stephenie Meyer -συγγραφέας των βιβλίων- είχε οραματιστεί τον Edward του Twilight να τον υποδύεται ο Henry Cavill, που μετέπειτα θα γινόταν ο κινηματογραφικός Superman στο "Man of Steel". 

Ίσως το ότι δεν υπήρξαν τόσο σφοδρές αντιδράσεις για τον ρόλο του ως Batman να οφείλεται το γεγονός ότι η μετά-Twilight καριέρα του Pattinson έκανε στροφή 180 μοιρών και συνεργάστηκε σε πιο σοβαρές και indie παραγωγές με σκηνοθέτες όπως ο Robert Eggers, David Cronenberg και οι Safdie Brothers.