Η σπαρταριστή νέα ταινία του Netflix τρολάρει το Χόλιγουντ στη μετά-πανδημική εποχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Το The Bubble του Judd Apatow αποκαλύπτεται με το πρώτο του trailer
04 Μαρτίου 2022 18:02
Η σπαρταριστή νέα ταινία του Netflix τρολάρει το Χόλιγουντ στη μετά-πανδημική εποχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Προφανώς δεν υπήρχε το "Cliff Beasts 6" και σας το είχαμε αποκαλύψει πως το Netflix ετοίμαζε μια διαφορετική καμπάνια για τη νέα κωμική ταινία δια χειρός Judd Apatow, γνωστού για τα "Παρθένος Ετών 40", "Girls", και "The King of Staten Island".

Ο λόγος για το The Bubble για το οποίο κυκλοφόρησε το πρώτο του σπαρταριστό trailer, όπου τρολάρει με κάθε τρόπο τη μετά πανδημική εποχή του Χόλιγουντ και τις παραξενιές που ήρθαν αντιμέτωποι ηθοποιοί, συντελεστές και συνεργεία. Το κάνει όμως με το δικό του μοναδικό τρόπο και την πένα του Apatow καθώς επιστρατεύει ένα σωρό ηθοποιούς ανάμεσά τους οι Pedro Pascal, Karen Gillan, Fred Armisen, David Duchovny, Keegan Michael Key, Maria Bakalova, Leslie Mann και Kate McKinnon. Στo trailer την παράσταση κλέβει και ένα... deepfake του Benedict Cumberbatch σαν το κερασάκι στην τούρτα. 

Όλο το cast αυτό βρίσκεται κλεισμένο ξαφνικά σε ένα ξενοδοχείο καθώς ξεσπά η πανδημία και προσπαθούν με ότι μέσα έχουν και μέσα στο νέο παράλογο πλαίσιο που βρίσκονται, να ολοκληρώσουν μια blockbuster ταινία εκατομμυρίων με ιπτάμενους δεινόσαυρους. 

Την παράσταση επίσης κλέβουν οι αφίσες της ταινίας που αποτελούν παρωδίες διάσημων blockbuster franchise όπως των Fast & Furious, Jurassic World και άλλων. 

 

Το The Bubble έρχεται την Πρωταπριλιά αποκλειστικά στο Netflix και παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer.