Robert Pattinson: Αν δεν πετύχει το Batman θα κάνω 'arthouse' πορνό

Η επική δήλωση του νέου Bruce Wayne έγινε ξανά viral
03 Μαρτίου 2022 17:04
Robert Pattinson: Αν δεν πετύχει το Batman θα κάνω 'arthouse' πορνό

Μια παλιά δήλωση του Robert Pattinson ήρθε ξανά στην επιφάνεια και έγινε viral χάρη στο Twitter, η οποία ζητά να... μποϊκοτάρουν το The Batman. Ο λόγος; Θα σας εξηγήσουμε ευθύς αμέσως. 

Βλέπετε ο Pattinson πίσω στο "μακρινό" 2019 και χωρίς καν να έχουμε δει μια ματιά του νέου Bruce Wayne, ο είχε προχωρήσει σε μια επική δήλωση. Συγκεκριμένα μιλώντας στη The Guardian είχε δηλώσει αστειευόμενος πως έαν δεν πετύχει το "The Batman", θα το γυρίσει στο...πορνό

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα κάνει εάν το χειρότερο σενάριο επικρατήσει και αποτύχει παταγωδώς η νέα Batman ταινία εκείνος ανταποκρίθηκε με περίσσιο βρετανικό χιούμορ:

Θα κάνω ταινίες πορνό, αλλά arthouse πορνό. 

Η ατάκα του Pattinson τώρα που το The Batman ξεκινά να προβάλλεται στις αίθουσες παγκοσμίως έγινε viral και οι DC fans και αυτοί τρόλαραν ζητώντας να κάνουν όλοι μποϊκοτάζ στην ταινία, ούτως ώστε να αποτύχει και να γίνει η στροφή στην καριέρα του. 

Βέβαια κάτι τέτοιο έχει αποφευχθεί ήδη αφού παγκοσμίως σήμερα οι αίθουσες είναι sold out για το The Batman σε σκηνοθεσία Matt Reeves. Mάλιστα οι εκτιμήσεις για το box office εντός των ΗΠΑ αναφέρουν για ντεμπούτο άνω των $100 εκατομμυρίων, κάτι που το τοποθετεί κοντά στο Spider-Man: No Way Home

Πατήστε εδώ για να δείτε μια λίστα που κάναμε με τις καλύτερες Batman ταινίες μέχρι σήμερα. 

Το The Batman προβάλλεται ήδη στις ελληνικές αίθουσες.