Benedict Cumberbatch: Απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας ο "Doctor Strange" (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Το αφιέρωσε συγκινημένος στην αδερφή του που έφυγε από τη ζωή
01 Μαρτίου 2022 12:43
Benedict Cumberbatch: Απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας ο "Doctor Strange" (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

O Benedict Cumberbatch έλαβε μια ύψιστη τιμή για κάθε ηθοποιό του Χόλιγουντ, καθώς απέκτησε το δικό του αστέρι στην περίφημη "Λεωφόρο της Δόξας" όπου χιλιάδες άλλοι αστέρες και καλλιτέχνες έχουν αποκτήσει πριν από αυτόν. 

O 45χρονος ηθοποιός που πλέον είναι υποψήφιος για Όσκαρ Α' Ανδρικού για την ερμηνεία του στο "The Power of the Dog" (θεωρείται το φαβορί με 12 υποψηφιότητες), εκτός του ότι άγγιξε τους πάντες με τον λόγο του αναφερόμενος στα γεγονότα της Ουκρανίας, δήλωσε ότι "είναι το πιο σουρεαλιστικό πράγμα που του συνέβη ποτέ":

Ο Kevin Feige, επικεφαλής της Marvel Studios έβγαλε έναν ιδιαίτερο λόγο προς τιμήν του, κάνοντας αναφορά στους ρόλους του ως Sherlock Holmes, Hamlet, τον Khan στο Star Trek, αλλά και τον Doctor Strange στο MCU. Εκεί είναι που τον έχρισε και ως το νέο κεντρικό πρόσωπο του σύμπαντος της Marvel

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην αδερφή του, την οποία έχασε πέρυσι από καρκίνο μιλώντας με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια για εκείνη: 

Θέλω να αναφέρω την αδερφή μου Tracey, την οποία χάσαμε πέρυσι...Ελπίζω κάπου εκεί πάνω όπου λάμπουν τα αληθινά αστέρια, θα κοιτάς αυτή τη στιγμή τώρα. Είμαι σίγουρος πως το κάνεις. Μας λείπεις πάρα πολύ. 

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την τελετή απονομής.