Batgirl: Αποκαλύφθηκε εν μέρει η ημερομηνία κυκλοφορίας στο HBO Max

Το ντεμπούτο της Leslie Grace ως Barbara Gordon και η επανεμφάνιση του Michael Keaton
27 Φεβρουαρίου 2022 13:32
Batgirl: Αποκαλύφθηκε εν μέρει η ημερομηνία κυκλοφορίας στο HBO Max

Το 2022 είναι μια γεμάτη χρονιά για το κινηματογραφικό σύμπαν της DC, καθώς εκτός του "The Batman" σε μερικές ημέρες, αναμένονται επίσης τα "Black Adam", "The Flash", "Aquaman and the Lost Kingdom", και το κινουμένων σχεδίων φιλμ,  "League of Super-Pets".

Υπάρχει όμως και το "Batgirl" που θα κυκλοφορήσει μόνο στο HBO Max -τουλάχιστον όπου θα υποστηρίζεται- ως η πρώτη πρωτότυπη blockbuster ταινία της DC για την streaming υπηρεσία. Σε αυτή πρωταγωνιστεί η Leslie Grace (In the Heights) ως Barbara Gordon/ Batgirl, ενώ θα συμπρωταγωνιστήσει ο Michael Keaton ως Bruce Wayne/Batman. 

Και ενώ έχουμε δει αρκετό υλικό από τα γυρίσματα, η ημερομηνία πρεμιέρας του ήταν άγνωστη... μέχρι τώρα. Χάρη σε ένα post στο Facebook -που αργότερα εξαφανίστηκε- από τον παραγωγό της ταινίας, Michael Ulsan, μάθαμε ότι το Batgirl θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2022 στο HBO Max. 

 

Ο Brendan Fraser (The Mummy Trilogy) θα υποδυθεί τον μεγάλο κακό του φιλμ, ονόματι Firefly, ενώ ο J.K. Simmons θα επιστρέψει ως Commissioner Gordon και πατέρας της Barbara. Tο σενάριο της ταινίας γράφει η Christina Hodson (Birds of Prey) σε σκηνοθεσία του διδύμου Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life).