Δούλεψε κρυφά σαν μπάρμαν ο Tom Holland για να προετοιμαστεί ως Nathan Drake (BINTEO)

Όταν όμως άρχιζε να τον αναγνωρίζει ο κόσμος τα πράγματα δυσκόλεψαν
24 Φεβρουαρίου 2022 12:33
Δούλεψε κρυφά σαν μπάρμαν ο Tom Holland για να προετοιμαστεί ως Nathan Drake (BINTEO)

Για να μπει στο πετσί του ρόλου του Nathan Drake ο Tom Holland σκέφτηκε πως θα ήταν καλή ιδέα να δουλέψει σαν μπάρμαν για να πάρει το "κολλάει" και να δείχνει πιο πειστικός στην οθόνη.

Πράγματι, ο 25χρονος αστέρας της ταινίας "Uncharted", η οποία όπως και το Spider-Man: No Way Home πριν, σπάει τα ταμεία, το αποκάλυψε σε νέα του συνέντευξη στη Late Night εκπομπή του Seth Meyers. 

Εκτός του ότι έκανε μαθήματα bartending ο Tom Holland είχε την ιδέα να δουλέψει κρυφά από όλους στο αγαπημένο του μπαρ στο Λονδίνο εν αγνοία του ιδιοκτήτη. Έτσι άλλαξε θέσεις με τον μπάρμαν και άρχισε να...σερβίρει κοκτέιλ -όπως στην αρχή της ταινίας Uncharted. 

"Οπότε ξεκίνησα μαθήματα bartending και πήγα στο αγαπημένο μου μπαρ στο Λονδίνο όπου κατάφερα να πείσω τους μπάρμαν να πάω πίσω από τη μπάρα. Οπότε κατέληξα να δουλεύω κρυφές βάρδιες, φορούσα το λευκό σμόκιν και όλα αυτά, αλλά οι υπεύθυνοι το αντιλήφθηκαν και έκτοτε δε με έχουν αφήσει να πατήσω πόδι."

Μάλιστα παραδέχεται ότι τον...απέλυσαν επειδή τα ποτά που έφτιαχνε ήταν απαίσια. Είναι δύσκολη και παράξενη, που λέτε η ζωή ενός ηθοποιού και ο Holland εδώ πήγε την μέθοδο Στανισλάφσκι σε άλλο επίπεδο. 

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω στο 5:02.