Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται και άλλη χολιγουντιανή ταινία με δύο γνωστούς αστέρες

Μετά το "Enforcer" και το "Expendables 4", η συμπρωτεύουσα γεμίζει πάλι με αστέρες του σινεμά
22 Φεβρουαρίου 2022 18:49
Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται και άλλη χολιγουντιανή ταινία με δύο γνωστούς αστέρες

Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα μερικών μηνών να γεμίσει εκ νέου με χολιγουντιανή λάμψη και αστέρες, καθώς μια ακόμη ταινία ετοιμάζεται να γυριστεί σύντομα. Όλα αυτά μετά την παρουσία του Antonio Banderas για το "The Enforcer" και των Jason Statham, Andy Garcia, Dolph Lundgren, Megan Fox, 50 Cent και Tony Jaa για το Expendables 4

Ο λόγος για την ταινία "The Bricklayer" ένα κατασκοπικό θρίλερ δράσης με πρωταγωνιστές τον Aaron Eckhart, που θα γνωρίζετε ως "Two Face" από το The Dark Knight ή τις ταινίες "Olympus Has Fallen", αλλά και την Nina Dobrev, που οι fans της σειράς "The Vampire Diaries" γνωρίζουν καλά. 

Το budget της ταινίας φτάνει τα 21 εκατ. ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες και τα γυρίσματα θα αρχίσουν στις 15 Μαρτίου και θα κρατήσουν δυο μήνες ακριβώς, καθώς θα ολοκληρωθούν στις 15 Μαΐου. 

Τα γυρίσματα θα γίνουν σε κεντρικότατα σημεία της Θεσσαλονίκης όπως το Λιμάνι, η Πλατεία Αριστοτέλους, η αγορά "Καπάνι", στα τείχη στην Άνω Πόλη αλλά και το αεροδρόμιο "Μακεδονία". Κανονικά το Bricklayer βασίζεται σε μυθιστόρημα που βασίζεται στο Βερολίνο, αλλά το σενάριο της ταινίας προσαρμόστηκε από τους Hanna Weg και Matt Johnson ώστε να ταιριάξει με την Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με την πλοκή της ταινίας κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας δημοσιογράφους και το κάνει να φαίνεται πως η υπηρεσία πληροφοριών βρίσκεται από πίσω. Ο κόσμος ενώνεται ενάντια στις ΗΠΑ και η CIA για να βγει από αυτή την κατάσταση φέρνει στο προσκήνιο τον πιο λαμπρό αλλά και επαναστάτη πράκτορά της. Βγάζοντάς τον από την σύνταξη θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το σκοτεινό παρελθόν του και να ανακαλύψει την συνομωσία πίσω από όλα. 

Αναζητά χιλιάδες κομπάρσους

Η παραγωγή της ταινίας αναζητά 3.000 βοηθητικούς ηθοποιούς με αμοιβή 50€/ημέρα, ασφάλιση, δύο γεύματα και κάλυψη ακόμη και των μετακινήσεων, με τα εξής χαρακτηριστικά: 

  • American looking άνδρες-γυναίκες 20-50 ετών
  • Russian looking άνδρες ηλικίας 20-50 ετών
  • Κλασικές ελληνικές φυσιογνωμίες 60-75 ετών
  • Νέοι 13-20 ετών αθλητές και μη
  • Σωματώδεις αθλητικούς άνδρες 20-50 ετών
  • Πολύ εμφανίσιμα άτομα ηλικίας 20-40 ετών
  • Γονείς με παιδιά
  • Ιδιαίτερες φυσιογνωμίες
  • Αφροαμερικανούς και Ασιάτες
  • Άτομα ηλικίας 20-60 ετών ανεξαρτήτου εμφάνισης.

Αυτή είναι και η ανάρτηση από το Film Office της Κεντρικής Μακεδονίας στο Facebook: 

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για όλα τα νεότερα γύρω από τη νέα χολιγουντιανή παραγωγή που θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη.