Ο Tom Hanks θα παίξει έναν χήρο και μοναχικό άνθρωπο στη νέα του ταινία

Το A Man Called Otto Θα κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα
21 Φεβρουαρίου 2022 17:39
Ο Tom Hanks θα παίξει έναν χήρο και μοναχικό άνθρωπο στη νέα του ταινία

Η Sony Pictures αποκάλυψε μερικές από τις επερχόμενες ταινίες που ετοιμάζει και ανάμεσά τους βρίσκεται και το νέο φιλμ, “A Man Called Otto”, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ, Tom Hanks. Το φιλμ έγινε γνωστό πως βασίζεται στη νουβέλα του Fredrik Backman "A Man Called Ove" που είχε γίνει ξανά διασκευή στην Σουηδία το 2015.

Ωστόσο, η ταινία που θα έρθει φέτος τα Χριστούγεννα, θα αποτελεί remake και γι΄ αυτό το λόγο από “Ove” άλλαξε όνομα σε “Otto”, για να αντικατοπτρίζει το αμερικανικό σκηνικό που έχει επιμεληθεί ο Marc Foster. Μάλιστα, ο David Magee του Life of Pi έγραψε το σενάριο για τα σημερινά δεδομένα.

Με τις πληροφορίες που έδωσε η Sony Pictures, μάθαμε πως ο Hanks θα παίξει ένα οξύθυμο και σκληρό χήρο, ο οποίος είναι απομονωμένος και βαθιά μοναχικός τύπος. Εξακολουθεί, λοιπόν, να θρηνεί την απώλεια της γυναίκας του και έχει χάσει εντελώς την προσωπική του ζωή, ώσπου μια μέρα θα χτίσει μια σταθερή και απίθανη φιλία με τους νέους του γείτονες. Έτσι, αργά, αλλά σταθερά αρχίζει να αλλάζει, αν και ο δρόμος και οι συνήθειες του πεθαίνουν δύσκολα.

Το A Man Called Otto θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.