Κάτι πάει στραβά με την φιγούρα του Tom Holland για την Uncharted ταινία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοστίζει περίπου €25
20 Φεβρουαρίου 2022 11:29
Κάτι πάει στραβά με την φιγούρα του Tom Holland για την Uncharted ταινία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Uncharted με πρωταγωνιστές τους Tom Holland και Mark Wahlberg έφτασε πριν μερικές ημέρες στις αίθουσες και μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει πολύ αξιόλογες κριτικές. Τι κι αν έγινε ευρέως γνωστός ως Spider-Man, ο Holland είναι ο κινηματογραφικός Nathan Drake και πλέον έχει αποκτήσει και τη δική του φιγούρα.

Τα τελευταία χρόνια η Diamond Select Toys κυκλοφορεί διάφορες φιγούρες με τον Tom Holland ως Spider-Man και έτσι, είπε να δημιουργήσει μία φιγούρα με τον διάσημο ηθοποιό, ως Nathan Drake. Με την ταινία να βρίσκεται ήδη στους κινηματογράφους, η εταιρία έφτιαξε μια φιγούρα 7 ιντσών με το κλασσικό μπλουζάκι του Drake, το cargo παντελόνι και φυσικά να είναι έτοιμος για μάχη.

Ωστόσο, όπως θα δείτε και εσείς από την εικόνα παρακάτω, η φιγούρα δεν ανάλογη των προσδοκιών και δεν έχει τόσο καλή λεπτομέρεια. Μάλιστα, το πρόσωπο του Drake είναι αρκετά παράξενο και δε φέρνει και πολύ σε αυτό του Holland. Από την άλλη, κοστίζει περίπου €25, οπότε είναι λογικό να έχουμε μια μέτριας ποιότητας φιγούρα.

Δείτε την εικόνα:

Η σύνοψη της ταινίας:

Ο ερασιτέχνης κλέφτης Nathan Drake (Tom Holland) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Ferdinand Magellan πριν από 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Moncanda (Antonio Banderas) ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του.

Αν ο Nate και o Sully καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολλαρίων, αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.

Διαβάστε την άποψή μας για το Uncharted πατώντας εδώ.

Το Uncharted προβάλλεται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα στους κινηματογράφους.